Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani


Ultimul update: Vineri 11 Ianuarie 2019 09:35
Data publicarii: Vineri 11 Ianuarie 2019 08:03
Categorie: Horoscop

Horoscop 11 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm, poate că nu ne-am pripit în anumite situaţii şi-am făcut ce trebuia şi-acum n-avem ce regreta, ba dimpotrivă.

Vibraţia zilei este 11 şi o să servim porţia de-nțelepciune, c-am căpătat maturitate.

CAPRICORN
Un răspuns pe care-l aşteptaţi de multă vreme de la cineva care-nseamnă mult pentru voi, soseşte şi poate vă croiţi un drum comun, şi-o să fiţi fericiţi. Noutăţi care să vă binedispună, să vă sugereze o nouă activitate de pe urma căreia aţi putea câştiga bani sau poate revine cineva în viaţa voastră sentimentală.

VĂRSĂTOR
Se poate să primiţi un email cu o ofertă de colaborare şi să aveţi timp până luni să analizaţi în perspectiva situaţia. Se dă refresh segmentului bani şi-ncep să vă intre-n cont bani care să vă scoată şi pe voi în oraş, să mai staţi cu prietenii la o șuetă, mai daţi roată pe la magazine.

PEŞTI
O invitaţie la masă, la un film, un concert, o să fie ceva pe sufletul vostru şi se poate naşte, să ştiţi, o idilă. O s-aveţi un insight şi o să ştiţi ce simte inima voastră cu privire la relaţia sentimentală, dacă mergeţi în direcţia potrivită amândoi sau separat.

BERBEC
Se poate să vă trimită cineva un pachet cu bunătăţi şi să ieşiţi în oraş, vă faceţi cinste, dac-aveti plăcerea să vă mai vedeţi şi cu alţi prieteni, să fiţi în grup. Se pare c-o să vă simţiţi în largul vostru acolo unde veţi ajunge şi veţi reactualiza nişte relaţii, fie şi de afaceri, dar pot fi şi de prietenie, sau chiar de dragoste, în cazul unora dintre voi.

TAUR
O să vă faceţi timp şi pentru cineva care suspină după voi, mai ales dacă e reciproc sentimentul. Poate vă duceţi la ziua cuiva de naştere sau sărbătoriţi prima întâlnire în noul an şi o să petreceţi ore bune în compania celor cu care vă simţiţi cel mai bine.

GEMENI
În oraş, la o cafea, puteţi lua în discuţie o ofertă de afaceri, la care să vă gândiţi cu mare atenţie. E o manifestare cu public pe undeva prin oraş şi aveţi ceva de spus şi de făcut şi o să puneţi suflet, c-o fi şi cu urmări favorabile, o colaborare, o activitate care vă va ţine uniţi.

RAC
Relaţia sentimentală poate deveni mai armonioasă dacă mai lăsaţi de la voi şi calmaţi spiritele ori de câte ori se-ncing. Se conturează o sumă de bani şi o să aveţi pentru rate şi facturi, chiar şi pentru neprevăzute, şi-o să vă puteţi îngriji şi de voi şi de ai voştri.

LEU
E posibil să vă lăsaţi seduşi, fascinaţi chiar, de cineva care vă place aşa cum sunteţi şi să iasă o relaţie pe cinste. Se poate să luaţi acei bani pe care-i aşteptaţi de anul trecut şi-o să vă faceţi planuri de minivacanţă, să plecaţi cu partenerul de cuplu la distracţie pe undeva.

FECIOARĂ
Poate organizaţi la voi acasă o întâlnire cu rudele şi prietenii să vă bucuraţi că sunteţi împreună şi că viaţa e frumoasă. Un câştig sufletesc - revine cineva cu gânduri bune, treceţi peste o supărare mai veche şi vă refaceţi viaţa de cuplu, e ceva care-o să vă poată face fericiţi.

BALANŢA
E posibil să vă calce pragul vreo rudă care e în trecere prin oraşul vostru şi să rămână încă o zi, să vă plimbaţi, să ieşiţi pe la evenimente. Poate vă apucaţi de curăţenie, luaţi nişte lucruri noi pentru casa şi le montaţi sau chemaţi pe cineva să v-ajute să redecorați interiorul şi faceţi şi o trataţie.

SCORPION
O s-aveţi o reuşită la şcoală, poate luaţi calificative, o bursă, apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să fie stimulative. Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni, colegi, ca să staţi la șuetă, dar să puneţi la punct şi nişte strategii de lucru, poate - aveţi o activitate comună.

SĂGETĂTOR
Vi se propune o colaborare de care-o să fiţi încântaţi şi-o să faceţi rost de bani în plus, şi vă rotunjiţi veniturile. O să vă faceţi nişte socoteli cu banii şi o să luaţi decizii - înţelepte - ca să vă cumpăraţi altă maşină, ori v-aţi propus să plecaţi într-o scurtă vacanţă, să vă relaxaţi. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 4 august 2019, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 19 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor cheltui o sumă de bani
Horoscop 18 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii câştigă bani în plus
Horoscop 17 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de un câștig
Horoscop 16 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au reuşite financiare
Horoscop 15 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peştii scapă de toate datoriile
Horoscop 14 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor întemeia o familie
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu.
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale
Horoscop 11 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 10 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii au cheltuieli suplimentare
Horoscop 9 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au o zi bănoasă
Horoscop 8 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea relaxare financiară