Horoscop 11 decembrie, cu Neti Sandu. Peștii vor fi invitați la întâlnire

Ultima actualizare: 11-12-2021 09:42

O să ne putem deplasa, putem rezolva o serie de lucruri și de pe online și ne putem oferi și un respiro la noi acasă. Vibrația zilei este 11 și o să dăm dovadă de înțelepciune.

 

Horoscop 11 decembrie, SĂGETĂTOR

 

E posibil s-aveți câțiva invitați, pot fi cei din familia lărgită și să va beți cafeaua împreună. Se-ntâmpla lucruri bune la voi acasă, poate-ați comandat niște decorațiuni, piese de mobilier, ori ceva bun de mâncat, dac-o fi ziua voastră de naștere.

Horoscop 11 decembrie, CAPRICORN

 

Poate plecați pe undeva și vă-ntoarceți mâine, dacă aveți unde să înnoptați, la un prieten, o rudă. E un răsfăț, poate se ocupă alții de niște mici surprize care să va facă ziua mai frumoasă, c-aveți poate și un sărbătorit în familie.

Horoscop 11 decembrie, VĂRSĂTOR

 

O să rulați niște bani ca să cumpărați niște cadouri pentru cei dragi și ca să faceți și o tratație, la o adică. O să vă bucurați de sosirea cuiva, poate o să primiți și cadouri și va fi animație, voie bună, c-o să constatați că multă lume vă iubește.

Horoscop 11 decembrie, PEȘTI

 

Vă bucurați de prezența cuiva și o să aflați noutăți care să vă indice o nouă direcție profesională. Poate va scoate la plimbare cineva care vrea să fiți împreună, să se vadă în ce măsură vă armonizați, că intențiile sunt serioase să știți.

Horoscop 11 decembrie, BERBEC

 

E de luat o decizie la nivel de grup ca să știți dacă vă mai apucați de niște treburi comune sau își vede fiecare de treaba lui. Vă invită cineva prin țară pe undeva și o să va duceți dacă n-o să fiți prinși cu treburi, că mai sunt multe de făcut pe-acasă - dar chef de plecat în călătorie aveți.

Horoscop 11 decembrie, TAUR

 

Poate dați o raită pe la cumpărături ca să prindeți niște reduceri de sărbători și poate totul se-ntâmplă în online ca să vă menajați. Se pare c-o să primiți ajutor din partea unor oameni care vă apreciază și o să fructificați un rezultat, și-or să vină recompensele - poate vă extindeți o afacere.

Horoscop 11 decembrie, GEMENI

 

O să vă puteți conversa cu niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și o să va faceți planuri de sărbători. Vi se fac niște oferte de lucru la care veți avea de reflectat și dacă vi se potrivește ceva o să le spuneți angajatorilor, dar poate mai vin și altele, nu vă grăbiți.

Horoscop 11 decembrie, RAC

 

Vă invită cineva să vă vedeți cu ocazia unei aniversări și va fi un prilej să reactualizati niște relații care se pierduseră pe drum. Se poate să dedicați mare parte din timp treburilor casnice, aveți lucruri serioase de făcut, ca să vă rămână pregătirile de sărbători.

Horoscop 11 decembrie, LEU

 

O să cheltuiți niște bani ca să faceți o tratație, poate le organizați celor mici un miniparty și o să fie distractiv. Poate le faceți o surpriză copiilor și-i duceți în parc, să facă mișcare, să se bucure de aer, de niște peisaje și să vă-ntoarceți până diseară dacă nu plecați din localitate.

Horoscop 11 decembrie, FECIOARĂ

 

Poate le-ntindeți o mâna de ajutor, părinților, bunicilor, e cineva apropiat care are nevoie de suport moral, material. O să aflați cu ce sentimente vine spre voi cineva care e în căutarea unei persoane care să i se potrivească din toate punctele de vedere și poate vedeți acolo o compatibilitate.

Horoscop 11 decembrie, BALANȚĂ

 

O să dați curs invitației de a spune cuiva „La mulți ani” și o să vă deplasați și prin țară, dacă e cazul. E un soi de festivitate la care veți asista, și în ultimă instanță poate fi și prin telefon, video, pe zoom ca să nu se poată spune că nu sunteți prezenți.

Horoscop 11 decembrie, SCORPION

 

E de plecat pe undeva, ca să spargeți monotonia și să mai prindeți din zbor niște idei. Vă pregătiți de ceva nou, să vă așezați la casa voastră, să vă cumpărați diverse pentru traiul în doi și să cultivați și sfera profesională, să va faceți un bun renume.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO