Horoscop 11 aprilie 2018. Zodia care astăzi are noroc la bani

Ultimul update: Miercuri 11 Aprilie 2018 10:27
Data publicarii: Miercuri 11 Aprilie 2018 08:26
Categorie: Horoscop

Horoscop 11 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. Apar multe dintre problemele pe care le-am evitat înainte de sărbători şi dacă ne forţăm un pic, o să le venim de hac, să ne eliberăm de toate restanțele.

 

Vibraţia zilei este 11 şi o să trecem prin filtrul înţelepciunii toate deciziile pe care le vom lua.

BERBEC
Poate veţi cere un împrumut unei bănci ori alte înlesniri să puteţi pleca în vacanţă sau să vă descurcaţi cu şcoala copiilor. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat dinainte de sărbători şi le puteţi bifa rând pe rând, să vă puteţi apuca de proiecte noi, să daţi lovitura în afaceri.

TAUR
O să vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să construiţi pas cu pas o relaţie de durată, să vă sincronizaţi frumos. Sunt ceva probleme care vă răscolesc sufleteşte şi dacă o s-aveţi răbdare se vor rezolva de la sine, dar şi cu ajutorul vostru, c-o să le conştientizaţi.

GEMENI
O să reluaţi mersul la sala de sport sau în clubul în care aveţi o activitate preferată pe care o desfăşuraţi în formula de grup. E posibil să contramandaţi o întâlnire c-aveţi unele obligaţii față de nişte persoane care v-au făcut un serviciu şi o să vă revanşaţi cu prima ocazie.

Horoscop 7 aprilie 2018. Întâlniri interesante și revederi cu ființe dragi

RAC
Poate mai amânaţi răspunsul pe care trebuie să-l daţi unor angajatori ca să vă faceţi toate socotelile, să nu ieşiţi cu nimic în pierdere. O să aflaţi dacă v-a fost aprobată o mărire de salariu, un transfer dintr-o grupă în alta la şcoală sau dintr-un departament în altul la serviciu, c-aveţi alte preferinţe.

LEU
E cineva care vrea să vă-ncercați şansele de a fi împreună, într-o căsnicie şi o să fiţi sinceri şi deschişi cu persoana respectivă şi o să ziceţi DA. Se va perfecta situaţia aceea legată de o plecare şi o să fiţi cu toate treburile la zi, să nu vi se poate reproşa nimic, să staţi liniştiţi în concediu, sau în deplasare, acolo unde-o să vă duceţi.

FECIOARĂ
Poate aveţi de semnat nişte acte la notar, să legalizaţi nişte acte şi să căpătaţi un statut, să vă împliniţi un vis. Încă mai puteţi obţine banii pe care nu i-aţi luat înainte de Paşte şi o să vă cumpăraţi ce v-a rămas pe lista de lucruri obligatorii, să le faceţi o surpriză alor voştri.

BALANŢA
Mai sunt nişte lucruri pe care vreţi să le cumpăraţi pentru casă şi să vi se facă şi discount, să le luaţi în rate, să vă coste cât mai puţin. Poate o să reluaţi nişte negocieri pe marginea unui contract pe care l-aţi putea semna dacă o să fiţi de acord cu toţi termenii impuşi de angajatori.

SCORPION
Cineva cu care aţi mai încercat să faceţi casă bună revine şi o să vă daţi tot interesul să formaţi un cuplu stabil. O să meargă mult mai bine comunicarea şi cu anturajul colegial şi cu prietenii care vă-nsoţesc la evenimentele mondene sau în excursii - voi, însă, de sănătate s-aveţi grijă.

SĂGETĂTOR
O să revină cineva care crede că doar alături de voi poate fi fericit şi rămâne să spuneţi şi voi ce credeţi, ce simţiţi, să ştie omul. Poate cu greu o să renunţaţi la stilul independent ca să vă aşezaţi şi voi la casa voastră, să vă exersaţi calităţile de părinţi.

CAPRICORN
Poate vi se livrează o marfă pe care aţi comandat-o săptămâna trecută ori poate luna trecută şi vă faceţi timp s-o recepţionaţi. Vi se returnează nişte bani care or să vă prindă bine în week-end-ul următor, dacă plecaţi pe undeva, în vizită la rude, la prieteni, iar dacă nu, îi păstraţi în cont.

VĂRSĂTOR
E posibil să vă invite nişte prieteni în alt oraş şi să vă simţiţi confortabil, să daţi de-o parte toate grijile şi apăsările. E posibil să daţi bani, c-au mai rămas nişte lucruri de cumpărat şi o să vă descurcaţi în aşa fel încât să nu rămâneţi fără bani, să fiţi un pic mai economi.

PEŞTI
Va mai consultaţi cu ai voştri în privinţa unui contract, fie de angajare, fie de vânzare-cumpărare şi daţi răspunsul după 15 aprilie. Dac-aţi amânat plata unei datorii, acum e momentul să vă plătiţi restantele, s-o luaţi de la zero şi să vă descurcaţi fără probleme cu rate, facturi, taxe şi cheltuieli zilnice.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 10 aprilie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 10 aprilie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

horoscop

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea