Horoscop 11 aprilie 2018. Zodia care astăzi are noroc la bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. Apar multe dintre problemele pe care le-am evitat înainte de sărbători şi dacă ne forţăm un pic, o să le venim de hac, să ne eliberăm de toate restanțele.

 

Vibraţia zilei este 11 şi o să trecem prin filtrul înţelepciunii toate deciziile pe care le vom lua.

BERBEC
Poate veţi cere un împrumut unei bănci ori alte înlesniri să puteţi pleca în vacanţă sau să vă descurcaţi cu şcoala copiilor. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat dinainte de sărbători şi le puteţi bifa rând pe rând, să vă puteţi apuca de proiecte noi, să daţi lovitura în afaceri.

TAUR
O să vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să construiţi pas cu pas o relaţie de durată, să vă sincronizaţi frumos. Sunt ceva probleme care vă răscolesc sufleteşte şi dacă o s-aveţi răbdare se vor rezolva de la sine, dar şi cu ajutorul vostru, c-o să le conştientizaţi.

Citește și
horoscop
Horoscop 7 aprilie 2018. Întâlniri interesante și revederi cu ființe dragi
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

GEMENI
O să reluaţi mersul la sala de sport sau în clubul în care aveţi o activitate preferată pe care o desfăşuraţi în formula de grup. E posibil să contramandaţi o întâlnire c-aveţi unele obligaţii față de nişte persoane care v-au făcut un serviciu şi o să vă revanşaţi cu prima ocazie.

RAC
Poate mai amânaţi răspunsul pe care trebuie să-l daţi unor angajatori ca să vă faceţi toate socotelile, să nu ieşiţi cu nimic în pierdere. O să aflaţi dacă v-a fost aprobată o mărire de salariu, un transfer dintr-o grupă în alta la şcoală sau dintr-un departament în altul la serviciu, c-aveţi alte preferinţe.

LEU
E cineva care vrea să vă-ncercați şansele de a fi împreună, într-o căsnicie şi o să fiţi sinceri şi deschişi cu persoana respectivă şi o să ziceţi DA. Se va perfecta situaţia aceea legată de o plecare şi o să fiţi cu toate treburile la zi, să nu vi se poate reproşa nimic, să staţi liniştiţi în concediu, sau în deplasare, acolo unde-o să vă duceţi.

FECIOARĂ
Poate aveţi de semnat nişte acte la notar, să legalizaţi nişte acte şi să căpătaţi un statut, să vă împliniţi un vis. Încă mai puteţi obţine banii pe care nu i-aţi luat înainte de Paşte şi o să vă cumpăraţi ce v-a rămas pe lista de lucruri obligatorii, să le faceţi o surpriză alor voştri.

BALANŢA
Mai sunt nişte lucruri pe care vreţi să le cumpăraţi pentru casă şi să vi se facă şi discount, să le luaţi în rate, să vă coste cât mai puţin. Poate o să reluaţi nişte negocieri pe marginea unui contract pe care l-aţi putea semna dacă o să fiţi de acord cu toţi termenii impuşi de angajatori.

SCORPION
Cineva cu care aţi mai încercat să faceţi casă bună revine şi o să vă daţi tot interesul să formaţi un cuplu stabil. O să meargă mult mai bine comunicarea şi cu anturajul colegial şi cu prietenii care vă-nsoţesc la evenimentele mondene sau în excursii - voi, însă, de sănătate s-aveţi grijă.

SĂGETĂTOR
O să revină cineva care crede că doar alături de voi poate fi fericit şi rămâne să spuneţi şi voi ce credeţi, ce simţiţi, să ştie omul. Poate cu greu o să renunţaţi la stilul independent ca să vă aşezaţi şi voi la casa voastră, să vă exersaţi calităţile de părinţi.

CAPRICORN
Poate vi se livrează o marfă pe care aţi comandat-o săptămâna trecută ori poate luna trecută şi vă faceţi timp s-o recepţionaţi. Vi se returnează nişte bani care or să vă prindă bine în week-end-ul următor, dacă plecaţi pe undeva, în vizită la rude, la prieteni, iar dacă nu, îi păstraţi în cont.

VĂRSĂTOR
E posibil să vă invite nişte prieteni în alt oraş şi să vă simţiţi confortabil, să daţi de-o parte toate grijile şi apăsările. E posibil să daţi bani, c-au mai rămas nişte lucruri de cumpărat şi o să vă descurcaţi în aşa fel încât să nu rămâneţi fără bani, să fiţi un pic mai economi.

PEŞTI
Va mai consultaţi cu ai voştri în privinţa unui contract, fie de angajare, fie de vânzare-cumpărare şi daţi răspunsul după 15 aprilie. Dac-aţi amânat plata unei datorii, acum e momentul să vă plătiţi restantele, s-o luaţi de la zero şi să vă descurcaţi fără probleme cu rate, facturi, taxe şi cheltuieli zilnice.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Citește și...
Horoscop 10 aprilie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani
Horoscop 10 aprilie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

O să reintrăm în ritmul vieţii cotidiene şi vom fi şi mai focusati pe lucrurile care ne interesează în mod special.

Horoscop 7 aprilie 2018. Întâlniri interesante și revederi cu ființe dragi
Horoscop 7 aprilie 2018. Întâlniri interesante și revederi cu ființe dragi

Horoscop 7 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. E o atmosferă electrizantă, avem aşteptări mari, avem şi multe de oferit şi se pare că n-o să fim dezamăgiţi c-o să fie un echilibru între ce oferim şi ce vom primi.

Recomandări
Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul
Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a calificat vineri drept inacceptabile presupusele activităţi de spionaj rusesc descoperite recent în Germania şi Marea Britanie şi a avertizat că aliaţii îşi coordonează foarte atent reacţia scrie AFP.

Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit
Localnicii din Slănic au atras atenția asupra unui fenomen neobișnuit în ianuarie. Craterul din centrul orașului s-a adâncit

Craterul din centrul orașului Slănic Prahova s-a adâncit peste noapte cu 20 de centimetri. Deja 42 de oameni au fost evacuați din locuințe. Două familii care n-au avut unde să se ducă sunt găzduite temporar în pensiuni din zonă.

Rusia loveşte reţeaua feroviară din Ucraina pentru a paraliza transporturile militare, inclusiv ajutorul militar occidental
Rusia loveşte reţeaua feroviară din Ucraina pentru a paraliza transporturile militare, inclusiv ajutorul militar occidental

Rusia bombardează reţeaua feroviară a Ucrainei pentru a "paraliza" aprovizionările militare, inclusiv ajutorul militar occidental, Moscova pregătind o nouă ofensivă, a declarat vineri un responsabil de securitate ucrainean, citat de AFP.