Horoscop 10 septembrie 2017: Zodia care își va face planuri de nuntă

Ultimul update: Miercuri 13 Septembrie 2017 15:17
Data publicarii: Duminica 10 Septembrie 2017 08:31
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi şi vom acorda un plus de atenţie detaliilor care fac diferenţa între lucrurile făcute cu inima şi restul de mântuială. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem lucruri noi, cu dreptul!

FECIOARĂ: Se poate să primiţi aprecieri în cadru public, pentru nişte merite pe care abia acum vi le recunoaşte, cine trebuie! Întâlniri surpriză - o să vă bucuraţi mai ales de prezenţa unei persoane de care vă era un dor nebun şi sentimentele, din fericire, sunt reciproce.

BALANŢĂ: Aţi putea recupera nişte bani sau să vă dea cineva dintre ai voştri o sumă cu care să vă cumpăraţi ce vă doreaţi pentru casă. O revedere emoţionantă. Vi se răscolesc nişte amintiri pe care le credeaţi pierdute, dar o să aveți prilejul să îndreptați o situaţie care va crea nemulţumiri sufleteşti.

SCORPION: E cineva care vă face curte şi o să conteze ce simţiţi şi mai ales dacă sunteţi într-o relaţie sau nu. O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment pentru că e cineva la care ţineţi şi nu vă e indiferent cum se vor desfăşura lucrurile, o să puneţi mult suflet să iasă perfect.

SĂGETĂTOR: Se anunţă ceva mondenităţi cu oameni pe gustul vostru şi o să vă destindeți. Mai puneţi la cale şi alte întâlniri. Poate vă daţi întâlnire în oraş cu prietenii, mai strecuraţi o idee de afaceri, puneţi la cale o activitate deconectantă, să faceţi puţin sport şi să-i antrenaţi şi pe copii.

CAPRICORN: O invitaţie în societate se anunţă o seară specială. Poate vă duceţi la un vernisaj: e un film în premieră, un spectacol. Un dus-întors v-ar prinde bine să le faceţi o vizită unor prieteni din alt oraş. Ar mai sparge un pic monotonia şi ar revedea oameni cu care aveţi ce vorbi, cu care vă simţiţi bine.

VĂRSĂTOR: O să reapară cineva care vrea să ajungă la sufletul vostru şi dacă sunteţi pe recepţie o să-i daţi răspunsul potrivit. Se pare că le-aţi pregătit mici surprize atât alor voştri cât şi prietenilor şi ieşiţi pe undeva ca să vă distraţi, să va-ntoarceți cu o stare bună, revigorați şi chef de muncă de luni încolo.

PEŞTI: Poate profitaţi de o întâlnire întâmplătoare şi salvaţi o relaţie. Vă oferiţi şansa de a forma un cuplu promiţător. Se poate să vă daţi întâlnire cu prietenii, mai ales dacă-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi o să petreceţi câteva ore bune la voi sau la ei, cum vă convine mai mult.

BERBEC: O să vă sincronizaţi cu toţi ai voştri şi-or să vă priască şi plimbarea şi întâlnirile cu prietenii. Veţi rezona cu toţi. E rost şi de plimbare şi de atmosferă festivă pe unde-o să ajungeţi şi-o să se simtă toată lumea bine. Vă mai faceţi şi nişte prieteni cu care-o să vă petreceţi timpul liber.

TAUR: Se pare, în sfârşit, o să vă ocupaţi şi de voi s-ajungeţi acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, sau să vă luaţi nişte lucruri care v-au lipsit. Sunt câteva evenimente festive la care v-aţi putea duce, dacă şi familia-şi doreşte acelaşi lucru. E rost de petrecere şi-o să vă simţiţi cât se poate de bine.

GEMENI: O să preferaţi o ieşire în oraş, la cafea, în locul unei trataţii la voi acasă, măcar în week-end să faceţi şi altceva. Relaţia voastră sentimentală poate avansa rapid spre o căsătorie, iar dacă n-aveţi niciun partener de viaţă poate apărea în orice clipă - fiţi pe fază.

RAC: Se poate să-şi facă apariţia cineva pe care nu l-aţi mai văzut de o groază de timp şi să reconfiguraţi relaţia! Se-anunţă o bucurie în familie, se căsătoreşte cineva, poate se va naşte un copil, şi-a găsit cineva un serviciu mai bun. E un prilej să faceţi o trataţie, să cinstiţi momentul.

LEU: O ieşire cu fiinţă iubită şi poate vă faceţi planuri de schimbat locuinţa, să plecaţi într-o minivacanţa în străinătate, să fiţi doar voi doi. E posibil să vă treziţi cu nişte bani, poate vă dau ai voştri, poate cei cărora le-oţi fi împrumutat cândva vi-i dau înapoi şi o s-aveţi de ieşit la un suc, o cafea, la o terasă.

Horoscop 9 septembrie 2017: Zodiile care vor pune punct singurătății
Horoscop 9 septembrie 2017: Zodiile care vor pune punct singurătății
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă