Horoscop 10 mai. Zodia care va recupera o sumă importantă de bani

Ultimul update: Joi 10 Mai 2018 10:36
Data publicarii: Joi 10 Mai 2018 07:37
Categorie: Horoscop

O să ne străduim să apreciem banii la justa lor valoare, cât suntem în zodia taurului, casa banilor, dar o să şi visăm frumos la lucrurile care ne fac mare plăcere. Vibraţia zilei este 1 şi o să putem începe lucruri noi în care credem.

Şi acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

TAUR
O problemă de suflet se poate rezolva dacă o să vorbiţi deaschis cu partenerul de cuplu şi n-o să mai lăsaţi să se-nţeleagă de la sine nişte lucruri. Vă pregătiţi de o relansare, va reinventaţi, pentru c-aveţi multe de spus şi se va găsi şi contextul potrivit, şi o să se-ntâmple ce vă doriţi.

GEMENI
E bine să nu vă mai neglijaţi sănătatea c-o să vă coste şi la propriu şi la figurat, e momentul să vă faceţi nişte investigaţii medicale. O să primiţi invitaţii pe la mondenităţi să aflaţi ce mai e nou, cu ce să veniţi şi voi - în plus - în domeniul vostru şi o să faceţi impresie bună pe-acolo.

RAC
Se poate s-ajungeţi şi la judecătorie ca să vi se retrurneze nişte bani sau să reintraţi în posesia unei case, al unui teren. Apar nişte oferte de lucru, dar s-ar putea să nu vă intereseze c-aţi obţinut de la actualii şefi ce-aţi cerut şi o să vă mulţumiţi cu ce-aveţi.

LEU
O să treceţi cu bine de un examen şi o să vă pregătiţi pentru un nou salt în carieră, să profitaţi de experienţă acumulată. Poate aflaţi despre o destinaţie de vacanţă la un preţ convenabil şi o să vă luaţi bilete, faceţi un efort financiar să vă bucuraţi de un binemeritat respiro.

FECIOARĂ
Poate daţi o raită pe la magazine să vă luaţi ce vă place, c-a rămas o listă deschisă cu lucrurile la care visaţi de multă vreme. Se poate să vă facă cineva o surpriză plăcută, să vă scoată în oraş, să beţi o cafea, să vă pună în temă cu ultimele noutăţi şi să luaţi şi temperatura relaţiei voastre.

BALANŢĂ
Dacă o să ieşiţi pe la mondenităţi, la aniversări o să aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva care să vă umple, frumos, viaţa. Banii pe care-i aşteptaţi or să sosească şi o să treceţi la fapte, să vă cumpăraţi ce v-aţi propus mai demult, o casă, o maşină, un bilet într-o staţiune de agrement.

SCORPION
Se poate să va-ndragostiti de cineva şi să vă hrăniţi o bună bucată de vreme cu endorfine, să fie iubire acolo. Se conturează o întâlnire importantă, poate e vorba despre un contract bănos, o şansă de reafirmare şi o să fie şi o susţinere din partea unor oameni.


SĂGETĂTOR
E posibil să vă pregătiţi de o festivitate, poate vă duceţi în week-end la un botez, ori acum se-naste un copilaş. Poate vă treziţi cu un musafir care vine şi cu daruri şi cu nişte veşti care să vă modifice traiectoria următoarelor luni. Poate plecaţi din localitate, din ţară.

CAPRICORN
O să acceptaţi o invitaţie la film, la spectacol, la o terasă, undeva să admiraţi un peisaj, poate vă duceţi la un picnic. Voi sunteţi pe poziţii , să faceţi fatza provocărilor care vă pot propulsa în cariera şi să vă folosiţi la maximum, toate resursele.

VĂRSĂTOR
Relaţia sentimentală se rescrie frumos şi o să vă faceţi planuri cu bătaie lungă pentru că păreţi a fi la unison cu partenerul. Un succes, o şansă de afirmare, şi o să fructificaţi ofertele chiar şi de colaborare, c-o să puteţi permanentiza un contract, dacă o s-aveţi rezultate bune.

PEŞTI
Apare cineva în viaţa voastră şi o să aveţi pentru cine trăi, o să construiţi o relaţie pentru amândoi, şi vă gândiţi şi la copii, dacă nu aveţi. Vă parvin bani din urmă, sau vi se aprobă un credit să vă mai luaţi câte ceva prin casă, dacă nu chiar o locuinţă nouă, iar unii dintre voi poate vreţi să vă schimbaţi maşina.

BERBEC
Vă recuperaţi nişte bani, un salariu, două, din urmă şi o să vă permiteţi un week-end pe undeva prin ţară, sau în afară. Aţi putea începe o afacere să aveţi un ritm susţinut, să-i cooptaţi şi pe alţi coechipieri, pe parcurs şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar ca să existe o lejeritate financiară.
 

 

Horoscop 9 mai 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu
Horoscop 9 mai 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
horoscop
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic