Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu. Berbecii primesc bani

×
Codul embed a fost copiat

Apar situații neobișnuite și bine-ar fi să fim pe recepție să nu ratăm o șansă de a prinde din zbor un job, o afacere profitabilă. Vibrația zilei este 1 și e bine să fim gata să ne restartăm.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu TAUR

 

Apare cineva care vă poate fi un bun suport și o să duceți niște proiecte la bun sfârșit pentru că vă țin curelele în perioada asta. E un moment bun să scoateți la iveală resursele ascunse și să fiți cât se poate de creativi, să faceți lucruri inedite.

 

Citește și
Horoscop 21 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii vor primi o sumă semnificativă de bani
Horoscop 8 mai 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii își fac planuri de căsătorie
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu GEMENI

 

Se poate să semnați niște acte că să încheiați o situație legată fie de școală, fie de serviciu, să fie totul în regulă. La voi e animație, nu glumă, aveți idei, vi se propun diverse afaceri și o să vă angajați să lucrați și în paralel că să vă asigurați un venit suplimentar.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu RAC

 

E posibil să vă contacteze cineva care vrea să colaborați la o temă anume și o să fie solicitant, dar cu rezultate favorabile. Se poate să intrați într-o nouă etapă de viață – poate vă angajați altundeva, sau vă mutați într-o casă nouă, într-un alt oraș, poate, că să experimentați lucruri noi.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu LEU

 

Sunteți pregătiți pentru o lansare și succesul vă e garantat, însă va fi cu multă muncă, și de durată. Voi păreți dispuși să acceptați orice provocare, c-aveți destulă adrenalină de consumat ca să scoateți tot ce e mai bun din voi, c-aveți multe de arătat lumii.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu FECIOARĂ

 

Se poate să primiți o confirmare de la vreo instituție publică și o să puteți demara un proiect. Se apropie un eveniment care o să vă țină în priză, poate începeți munca la altceva care să vă suplimenteze veniturile și o să fie cu vizibilitate.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu BALANȚĂ

 

Se poate să investiți niște bani în ceva care să v-ajute să obțineți performante mai bune și să vă recuperați banii, în timp, la un moment dat. Vi se propun diverse colaborări și ceva tot o să alegeți că pot veni și din străinătate și să fie convenabilă vreuna, compatibilă și cu timpul vostru.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu SCORPION

 

Se poate să începeti un proiect care să vă aducă beneficii cât de curând și să vă sporiți veniturile. O întălnire care poate aduce un plus de prospețime în relația de cuplu și poate vă îndreptați spre căsătorie, dacă totul tinde spre armonie.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

 

E posibil să apară cineva cu care să vă întelegeti, să fie comunicare și s-aveți o relație serioasă, dacă n-aveți pe nimeni. O să stați la o discuție cu cineva care are o idee de proiect în care v-ați putea implica și voi, și daca vă puneți de acord, dați drumul la treabă.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu CAPRICORN

 

Apar noi provocări pe linie de serviciu și poate vi se dă vreo funcție sau o fi vreun supliment salarial. Poate cu ajutorul cuiva o să puneți pe roate o afacere care să vă asigure venituri consistente, că vreți să puneți și ceva de-o parte pentru diverse, pentru vacanță.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

 

E posibil să se nască un copil în familie și să fie toață lumea fericită că o să vă lumineze viață. Vă pregătiți de o schimbare, poate vă mutați, că se mărește familia, se întâmplă ceva care vă dă un alt vibe că o să fiți fericiți.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu PEȘTI

 

E bine să fiți receptivi la problemele partenerului de cuplu să nu apară tensiuni și discuții în contradictoriu. O să puteți transmite o idee, o strategie ca să dezvoltați o afacere profitabilă și să fie și un căștig de imagine, să vă lansați pe firmament.

 

Horoscop 10 mai 2021, cu Neti Sandu BERBEC

 

O să vă mai gândiți până mâine daca să vă dați acceptul pentru o colaborare, un parteneriat, sau ziceți pas. Apar niște bani din salariu sau e vreo restanță despre care nu mai aveați habar și o să aveți de cheltuială, că se cam subțiase contul cu sărbătorile.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 9 mai 2021, cu Neti Sandu. O zi cu bani și cu cadouri pentru cei născuți în zodia Taur
Horoscop 9 mai 2021, cu Neti Sandu. O zi cu bani și cu cadouri pentru cei născuți în zodia Taur

O zi cu de toate. O să primim vești bune, iar cele mai puțin reușite vor fi frumos ambulate, încât să se amortizeze efectul.

Horoscop 8 mai 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii își fac planuri de căsătorie
Horoscop 8 mai 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii își fac planuri de căsătorie

Horoscop 8 mai 2021, cu Neti Sandu. O zi cu sare şi piper.

Horoscop 7 mai 2021, cu Neti Sandu. Capricornii încep o nouă relație sentimentală
Horoscop 7 mai 2021, cu Neti Sandu. Capricornii încep o nouă relație sentimentală

Horoscop 7 mai 2021, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de veştile primite, de o invitaţie la cafea, la plimbare, în excursie sau poate o conversaţie telefonică o să ne ridice moralul.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.