Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani


Ultimul update: Luni 10 Iunie 2019 09:45
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2019 08:22
Categorie: Horoscop

Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Schimbări de tot felul azi. E momentul să spunem lucrurilor pe nume şi în afaceri şi în viaţa personală şi să eliminăm tot ce ne prisoseşte, să facem curat.

 

Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bine să ne restartăm, să ne-ncărcăm cu energii benefice.

HOROSCOP 10 IUNIE GEMENI

Aţi putea rezolva o chestiune legată de un angajament pe linie de serviciu şi o să vă alegeţi cu ceva mai mulţi bani - o fi o renegociere. S-au adunat cam multe de făcut pe-acasă şi poate le cereţi ajutorul alor voştri, să împărţiţi responsabilităţile, să vă achitaţi de toate obligaţiile şi rapid.

HOROSCOP 10 IUNIE RAC

E bine să vă-ngrijiți de sănătate şi să-i convingeţi şi pe ai voştri să se ducă la un consult sau să schimbe un tratament, să faceţi mişcare cu toţii. O să le daţi de capăt şi chestiunilor mai vechi, chiar şi de-acum doi ani şi o să vă restartaţi, începeţi cel puţin un proiect nou, dacă nu mai multe.

HOROSCOP 10 IUNIE LEU

O să faceţi o cheltuială pentru că trebuie să le luaţi alor voştri, copiilor ce v-au cerut şi o să vă redresaţi voi, la un moment dat, cu banii. E o răscolire interioară, poate vă doare ceva că nu v-aţi tratat când au apărut semnele unei afecţiuni sau v-oţi fi certat cu cineva şi vă pare rău.

HOROSCOP 10 IUNIE FECIOARĂ

Un grup de prieteni vă sare-n ajutor şi o să fiţi scutiţi de un efort care vă consumă toată energia. Semne bune la voi, sunteţi solicitaţi să luaţi parte la diverse proiecte, activităţi care să v-aducă nişte beneficii care or să vă ridice moralul.

HOROSCOP 10 IUNIE BALANȚĂ

Poate începeţi pregătirile pentru evenimentul care va avea loc la finele săptămânii şi o să fie multă alergătură. Vi se pot recunoaşte nişte merite şi să vi se acorde şi o recompensă, vreo sumă de bani, câteva zile libere, nişte bilete de vacanţă pe undeva prin ţară, sau prin lume.

HOROSCOP 10 IUNIE SCORPION

Poate vă invită cineva în străinătate şi n-o să lăsaţi să vă scape asemenea ocazie, c-aţi vrea să exploraţi locuri noi. Poate vă găsiţi ceva de lucru în particular şi dacă totul o să meargă bine o să vă gândiţi să devină un job permanent, să v-aducă venituri consistente şi serioase.

HOROSCOP 10 IUNIE SĂGETĂTOR

Relaţia sentimentală promite să fie şi mai bună, iar dacă n-aveţi pe nimeni să apară cineva care să vă completeze frumos. O să vă faceţi planuri de vacanţă, să mai faceţi rost şi de bani în plus, între timp, şi să achitaţi dările obligatorii, să nu aveţi restante de niciun fel.

HOROSCOP 10 IUNIE CAPRICORN

Vă caută cineva care vrea un răspuns şi să vă privească-n ochi să vadă cât de sinceri sunteţi, ca să vă şi creadă. Se-anunţă nişte câştiguri de la serviciu şi o să puteţi începe şi un proiect care să vă asigure latura financiară, şi o să fiţi parcă şi mai mulţumiţi de atmosfera de la slujbă.

HOROSCOP 10 IUNIE VĂRSĂTOR

Poate-o să vă-ngrijiți şi de sănătate, să aveţi cel mai bun tonus, să faceţi şi treabă, să vă şi distraţi. Vă pregătiţi de o relansare şi o să puneţi la bătaie toate resursele ca să fiţi la înălţime, să daţi randament maxim c-aveţi chef de competiţie şi să doborâţi propriul record.

HOROSCOP 10 IUNIE PEŞTI

Poate abia acum o să fie şi partenerul de cuplu de acord s-aveţi copii sau să vă construiţi o casă întâi de toate şi apoi copii. Apar noutăţi în sfera sentimentală şi n-o să rămâneţi indiferenţi, c-aveţi şi voi nevoie de cineva care să vă completeze, să vă puteţi bucura de viaţă.

HOROSCOP 10 IUNIE BERBEC

Poate-o să cumpăraţi diverse lucruri pentru casă, pentru confortul copiilor şi trebuie avut grijă să nu rămâneţi fără o rezervă. Se anunţă multă muncă la serviciu, la şcoală, poate şi-acasa or fi treburi de făcut şi n-aveţi cum să le lăsaţi pe altă dată c-or fi din cele urgente, obligatorii - toate.

HOROSCOP 10 IUNIE TAUR

Se poate să intraţi şi voi la cheltuială şi să mai luaţi una, alta pentru familie, or fi şi nişte bilete de vacanţă pe care va trebui să le achitaţi, măcar parţial. Poate-aveți de dat un examen, aveţi emoţii că vă duceţi la un interviu sau aşteptaţi, deja, rezultatul şi o să fie cu adrenalină, dar şi cu succes - e de presupus.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO