Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Scorpionii primesc confirmări din diverse direcţii şi o să le meargă mai bine

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. E o componentă energetică pe care putem merge şi să dăm drumul proiectelor noi c-avem obiective serioase de atins.

 

Vibraţia zilei este 1 şi să profităm de această energie de-nceput de an!

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 CAPRICORN

 

E posibil să treacă pe la voi cineva apropiat şi să vă-ncărcați frumos energetic, sufleteşte şi să vă faceţi planuri cu bătaie lungă. Aveţi o listă de aşteptare cu rude şi prieteni care vor aşteaptă să le faceţi o vizită că n-aţi reuşit nici de Crăciun, nici de anul nou şi-i includeţi în program.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 VĂRSĂTOR

 

Apar nişte atenţionări, că n-aţi plătit nişte facturi, sunt nişte restanțe şi o să vă achitaţi de toate obligaţiile ca să fie totul în regulă. Poate vă faceţi drum pe la nişte apropiaţi să le ziceţi un la mulţi ani, să vă bucuraţi de ultimele noutăţi care or să va-nsenineze ziua.

Citește și
Horoscop chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă
Horoscop chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă. Cine va avea succes

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 PEŞTI

 

Se-ntâmplă ceva incitant care să vă pună pe o altă traiectorie profesională şi iese ceva frumos de aici. O să aveţi de luat nişte bani, probabil, şi poate faceţi aprovizionarea că s-o fi golit cămara, şi poate mai gătiţi câte ceva - cert e c-o s-aveţi treabă.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 BERBEC

 

Vine cineva cu o veste bună şi poate fi o invitaţie la munte, sau altundeva la sfârşitul săptămânii. Mai aveţi de luat bani şi or fi şi nişte cadouri care să vă bucure sufletul, c-o să descoperiţi cât de mulţi oameni vă iubesc.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 TAUR

 

E bine să vă drămuiţi banii, c-aveţi rate, facturi şi alte cheltuieli oligatorii, dar e nevoie şi de o relaxare în plan financiar. V-aţi mai putea lua o porţie mică de vacanţă şi să vă duceţi la schi, la săniuş, să vă bucuraţi împreună cu familia c-aveţi nevoie de un pic de mişcare.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 GEMENI

 

O să-i puteţi da răspunsul unui angajator dacă v-aţi decis, în sfârșit şi o să ţineţi cont de toate detaliile, ca să fie avantajos. E bine să alegeţi o ofertă de plecat pentru o zi, două la distracţie, într-o stațiune de agrement, ca să vă refaceţi după tot efortul din ultima lună.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 RAC

 

E cineva care-a dat bir cu fugiţii şi-acum revine ca să vedeţi cum staţi - că intenţii serioase ar cam fi, numai să-i mai acordaţi voi încrederea fără de care nu puteţi convieţui. Se conturează nişte schimbări şi o să le faceţi față, din mers, c-aveţi şi intuiţie şi energie şi o să vă orientaţi la fața locului, ca să poziţionaţi cum trebuie.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 LEU

 

O să fie mult de lucru la serviciu, dar vouă vă place, de-aici vin satisfacţiile profesionale şi banii, că munca o să fie răsplătită. Or să vă cam dea peste cap nişte veşti, dar o s-aveţi o reacţie promptă, ca soluţiile vă sunt la-ndemână, n-o să vă lăsaţi intimidaţi de nimic şi de nimeni.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 FECIOARĂ

 

Sufleteşte pare să fie mai bine că se mai aşează lucrurile c-o s-aveţi un cuvânt de spus, plus comunicarea sufletească. O să mai aruncaţi din lucrurile de care vă-mpiedicați prin casă şi fie că luaţi altele noi, fie că nu, tot o să degajaţi locul, să vă puteţi mişca.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 BALANŢĂ

 

V-aţi putea repara maşina, dacă cumva o să-o schimbaţi, depinde acum de cât de uzată este şi de bugetul vostru depinde. E cineva care v-o fi greşit cu ceva şi vrea să repare şi voi o să-i daţi voie numai dacă vă mai leagă ceva de această persoană care vă poate însoţi de aici încolo.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 SCORPION

 

O să primiţi confirmări din diverse direcţii şi o să vă meargă mai bine c-o s-aveţi uşi deschise şi or să vă reuşească toate demersurile. O să apară cineva care se-apropie timid, de voi, dar ştie exact ce vrea şi o să fie convingătoare, cu toate stângăciile, pentru că sentimentele vorbesc de la sine.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2022 SĂGETĂTOR

 

O să acordaţi un plus de atenţie studiilor, poate copiii au nevoie de îndrumare şi o să vă bucuraţi de rezultate - de top- la şcoală. O să daţi zor să-ncepeti lucrurile pe care vi le-aţi propus de anul trecut şi veţi da de oameni care să pună umărul la proiectele voastre pentru că vă respectă.

 

 

Citește și...
Horoscop 9 ianuarie, cu Neti Sandu. Peștii încep să simtă fluturași în stomac
Horoscop 9 ianuarie, cu Neti Sandu. Peștii încep să simtă fluturași în stomac

Ne animă tot felul de dorințe, idealuri și o să avem o stare de plutire, ca să știm că toate aceste lucruri sunt posibile, prin puterea noastră.

Horoscop chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă. Cine va avea succes
Horoscop chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă. Cine va avea succes

2022 este Anul Tigrului în zodiacul chinezesc. Semnul zodiacal își va face simțită prezența începând cu 1 februarie, dar oamenii se pregătesc încă de pe acum.

Horoscop 8 ianuarie, cu Neti Sandu. Leii își cunosc companionii de viață
Horoscop 8 ianuarie, cu Neti Sandu. Leii își cunosc companionii de viață

Horoscop 8 ianuarie, cu Neti Sandu. Relaxare azi. O să ne bucurăm de libertatea de a alege o plimbare, o ieșire la cafea, o vizită ca să consolidăm relațiile sau un repaus la noi acasă, c-avem tot ce ne trebuie.

Recomandări
Greva profesorilor continuă. Întâlnire de urgență la Ministerul Educației. Ce se va întâmpla cu examenele naționale
Greva profesorilor continuă. Întâlnire de urgență la Ministerul Educației. Ce se va întâmpla cu examenele naționale

Sindicatele din Educaţie au fost chemate la discuţii, la ministerul de resort, pentru stabilirea strategiei care se va adopta în perioada următoare, a declarat, marţi, pentru Agerpres, preşedintele Federaţiei "Spiru Haret", Marius Nistor.

Rebelii ruși anti-Putin susțin că au capturat un oraș din Rusia. Mesajul transmis de luptători
Rebelii ruși anti-Putin susțin că au capturat un oraș din Rusia. Mesajul transmis de luptători

Forțele ucrainene au trecut „la acțiuni ofensive” în estul țării, a spus ministrul adjunct al Apărării de la Kiev. A fost însă rezervat în a da detalii dacă acesta este începutul contraofensivei sau sunt doar lupte de „tatonare”.

Comisia Europeană a prelungit restricţiile asupra importurilor de cereale ucrainene pentru 5 ţări, printre care și România
Comisia Europeană a prelungit restricţiile asupra importurilor de cereale ucrainene pentru 5 ţări, printre care și România

Comisia Europeană a prelungit restricţiile pentru importurile de cereale din Ucraina până la data 15 septembrie, a anunțat, marţi, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.