Horoscop 10 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au parte de o reușită

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 10 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu destul neprevăzut. Apar veşti, situaţii care ne pot pune în dificultate dar o s-avem prezența de spirit şi o să găsim resurse interioare să ne descurcăm frumos.

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne meargă bine dacă ne bazăm strict pe forţele noastre.

Horoscop 10 decembrie 2019 SĂGETĂTOR

 

O să strângeţi banii care sunt împrăştiaţi care-n cotro, să aveţi pentru cumpărăturile de tot felul, c-o să aveţi multe de luat. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vin cu propuneri de afaceri şi o să vă gândiţi până în ianuarie dacă e în stilul vostru, sau nu e de voi.

Horoscop 10 decembrie 2019 CAPRICORN

 

Citește și
VIDEO. „Am și eu interlopii mei aici!” Cum i s-a dus vestea olteanului Claudiu Pasăre că „visează miliarde”

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment care poate fi poartă de lansare într-o nouă aventură profesională. Vă răscolesc nişte discuţii mai vechi, or fi amintiri care vă obliga să vă revizuiţi atitudinea - să-l convingeţi pe acel om că nu sunteţi vinovaţi.

Horoscop 10 decembrie 2019 VĂRSĂTOR

 

E posibil să câştigaţi bani din particular şi să vă descurcaţi cu toate plăţile din perioada asta de sfârşit de an. Apare cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să vă arătaţi interesaţi de acea persoană, mai ales dacă abia aţi ieşit dintr-o relaţie care nu era bună pentru voi.

Horoscop 10 decembrie 2019 PEŞTI

 

V-aşteaptă cineva în altă localitate, poate-o să plecaţi din ţară şi vă-ntoarceţi după Revelion. O să mai luaţi câte ceva nou pentru casa şi o să vă pregătiţi în amănunt pentru sărbători, ca să nu vă lipsească nimic, poate pentru că vi se-ntâmplă ceva deosebit, aveţi o stare anume.

Horoscop 10 decembrie 2019 BERBEC

 

Poate-aveti nişte datorii morale, materiale faţă de nişte oameni care v-au sărit în ajutor când aţi avut cea mai mare nevoie. O reuşită după lungi aşteptări, or să vi se recunosca nişte merite, o să primiţi bani, v-alegeţi şi cu oferte de lucru pe care o să le-analizaţi până în ianuarie şi-atunci vă decideţi.

Horoscop 10 decembrie 2019 TAUR

 

O să trebuiască să rezolvaţi o problemă contractuală şi poate-o să apelaţi la un avocat, vă consultaţi cu nişte oameni pricepuţi la regimul legilor. Sunt multe de făcut, acum pe ultima sută de metri şi susţinere aveţi din diferite părţi şi o să daţi gata toate urgenţele şi-o să vă rămână timp şi pentru voi, să mai şi respiraţi.

Horoscop 10 decembrie 2019 GEMENI

 

O să mai strângeţi nişte bani şi le pregătiţi nişte surprize alor voştri, printre care şi o excursie, o plecare-n vacanţă. Poate-o s-aveţi nişte întâlniri să vedeţi la ce proiecte o să lucraţi anul viitor, c-apar nişte oferte care vă ţin în priză, vă întreţin curiozitatea vie.

Horoscop 10 decembrie 2019 RAC

 

Cineva dintr-o fostă relaţie mai cere nişte lămuriri în speranţa că mai puteţi fi împreună, c-o să vă convingă până la urmă. Va-ntelegeti mult mai bine cu anturajul, o să ieşiţi şi pe la mondenităţi, poate strângeţi nişte fonduri pentru cei care n-au de niciunele.

Horoscop 10 decembrie 2019 LEU

 

O s-aveţi de luat nişte bani de la serviciu, dar şi din particular vin nişte rămăşiţe care-or să vă prindă bine. Din banii strânşi vă luaţi ceva aparatură nouă, şi copiilor o să le cumpăraţi ce v-au rugat, ca să nu lăsaţi toate aceste lucruri pentru ultima clipă, c-or să fie prea multe de rezolvat.

Horoscop 10 decembrie 2019 FECIOARĂ

 

E posibil să deveniţi şi mai apropiaţi de cineva care a tot încercat să vă scoată la o cafea să va-mprieteniti, dar nu v-aţi lăsaţi convinşi. Poate va trebui să faceţi nişte drumuri ca să luaţi diverse lucruri pentru voi, dar şi pentru familie şi prieteni - şi-o să fie obositor, dar cu folos pentru toată lumea.

Horoscop 10 decembrie 2019 BALANŢA

 

O să cereţi poate nişte bani în plus, în avans poate, şi se rezolvă, zilele astea - şi o să vă relaxaţi financiar. Apar solicitări de ultimă oră la serviciu şi-o să daţi zor să nu vi se poată reproşa nimic, să faceţi figură bună, să candidaţi şi la un titlu - de angajat model.

Horoscop 10 decembrie 2019 SCORPION

 

O să urgentaţi nişte demersuri să puteţi pleca în vacanţă, să vă luaţi banii şi să vă mai puteţi ocupa şi de alte lucruri. O să vă angajaţi poate în mai multe proiecte pentru că va fi o conjunctură favorizantă şi nu vreţi să pierdeţi ocazia mai ales că sunteţi în formă.

Articol recomandat de sport.ro
Ce pensie are Rică Răducanu. Fostul portar împlinește azi 78 de ani
Ce pensie are Rică Răducanu. Fostul portar împlinește azi 78 de ani
Citește și...
Horoscop 9 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc bani azi
Horoscop 9 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc bani azi

Horoscop 9 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi! O să ne confruntăm cu situaţiile de care ne-am ferit şi tocmai pentru că nu le mai putem evita o să le dăm de capăt în sfârşit.

Recomandări
Președintele Klaus Iohannis a promulgat ”legea Ciucă-Ciolacu de protejare a marilor evazioniști”, după cum a acuzat opoziția
Președintele Klaus Iohannis a promulgat ”legea Ciucă-Ciolacu de protejare a marilor evazioniști”, după cum a acuzat opoziția

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit, deși ar fi putut să retrimită actul normativ în Parlament, pentru reexaminare.

VIDEO. Campania electorală oficială din Timișoara a început cu scandal. Îmbrânceli și țipete cu membrii USR și aliații AUR
VIDEO. Campania electorală oficială din Timișoara a început cu scandal. Îmbrânceli și țipete cu membrii USR și aliații AUR

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare a început oficial în Timișoara cu un ... scandal.  

Câți români spun că vor să meargă la vot pe 9 iunie. „Vom avea un val destul de consistent de tineri”
Câți români spun că vor să meargă la vot pe 9 iunie. „Vom avea un val destul de consistent de tineri”

Vineri începe campania electorală pentru alegerile locale și cele europarlamentare. Aproape 90 la sută dintre români știu că acestea sunt organizate pe 9 iunie.