Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală

Ultimul update: Luni 10 Decembrie 2018 10:16
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2018 08:06
Categorie: Horoscop

Horoscop 10 decembrie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se poate să aflăm nişte adevăruri, s-avem nişte revelaţii şi să ne orientăm spre lucruri şi mai îndrăzneţe, să ţintim mai sus.

 

Vibraţia zilei este 1 şi să dăm startul noilor provocări.

SĂGETĂTOR
Un ajutor neaşteptat din partea cuiva care vă apreciază şi ar face orice să vă meargă şi mai bine. Apar tot felul de proiecte pentru voi, e un moment bun de relansare, poate semnaţi un contract avantajos, căpătaţi o funcţie, e ceva nou şi bun.

CAPRICORN
Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să stabiliţi programul de sărbători. Voi o să puneţi nişte lucruri la punct, o să interacţionaţi cu multă lume care vrea să colaboraţi la câte ceva şi o să vă drămuiţi în aşa fel timpul încât să acoperiţi toate cerinţele.

VĂRSĂTOR
O să vă daţi interesul să faceţi față solicitărilor, deloc puţine în perioada asta şi să vă achitaţi de toate obligaţiile. Se poate să luaţi parte la o acţiune caritabilă, o strângere de fonduri de sărbători şi să fie solicitant, dar să vă atingeţi scopul şi să fie şi cu satisfacţie morală.

PEŞTI
Se poate să discutaţi cu cărţile pe față cu cineva care v-a trădat încrederea şi vreţi lămuriri, scuze şi o împăcare. O să vă bucuraţi de o atenţie specială din partea cuiva, poate şi de o ofertă de lucru şi să aveţi un venit suplimentar anul viitor, un venit cumulat, poate.

BERBEC
Veţi găsi un prilej să vă puneţi în valoare nişte calităţi, să lucraţi la un proiect particular care să v-aducă bani şi vizibilitate. Se pare c-o să găsiţi un ajutor financiar, o finanţare şi o să vă puteţi descurca mai uşor cu cheltuielile casei şi-o s-aveţi şi pentru un respiro la sfârşit de săptămână.

TAUR
Se pare c-o să re-negociati un contract ca s-aveţi cu ce să acoperiţi cheltuielile de tot felul anul viitor. Adunaţi banii în cont, dar o să intraţi la cheltuiala că vreţi să puneţi şi casa la punct şi să nu le lipsească nici alor voştri nimic - şi-atunci se-aduna cam multe.

GEMENI
Viaţa sentimentală va intra pe un alt făgaş şi o să vă-nțelegeți mult mai bine cu partenerul, iar dacă n-aveţi, o s-apară. Se poate s-aveţi un program încărcat şi mult de lucru, poate şi cu deplasări incluse, şi totuşi o să vă descurcaţi s-ajungeţi la finish cu succes.

RAC
La voi relaţia cu fiinţa iubită promite să fie o idee mai bună cu condiţia să fiţi mai empatici, comunicativi şi înţelegători. Vă contactează diverse persoane care vor câte ceva de la voi, dar o să răspundeţi cu promptitudine şi n-o să rămâneţi nimănui datori, o să vă achitaţi, onorabil.

LEU
Pe partenerul de cuplu o să-l recuceriți cu sinceritatea care vă caracterizează şi o să vă gândiţi şi la căsătorie. Poate veţi lucra mai mult în perioada asta pentru că e un volum mare de treburi şi poate vin şi ceva promisiuni pentru anul viitor şi-o să vă convină situaţia.

FECIOARĂ
O să cheltuiţi destui bani ca să luaţi tot ce v-aţi propus pentru casă şi să luaţi şi cadouri. Şefii se poate să fi devenit - brusc - mult mai pretenţioşi ca să se-ncheie cu bine tot ce lucraţi, să fie gata până la sfârşitul anului şi-o să va-ncadrati în timp.

BALANŢA
Vă puteţi recupera banii care tot întârziau să ajungă în contul vostru şi o să ştiţi ce vă puteţi permite să cumpăraţi şi ce nu. O să acordaţi un plus de atenţie problemelor de familie, să rezolvaţi în timp util o chestiune medicală, atât pentru voi cât şi pentru toţi ai voştri.

SCORPION
Vi se promite un job, poate fi în paralel cu serviciul şi-o să aveţi un nivel de trăi şi mai bun, să vă bucuraţi de prosperitate. Încep să se-adune încet-încet banii în cont şi n-o să rataţi niciuna dintre surprizele de sărbători pe care vreţi să le faceţi alor voştri, să-i vedeţi fericiţi.


CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
horoscop
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos