Horoscop 1 octombrie 2017. Vărsătorii sunt curtați și primesc un cadou


Ultimul update: Luni 09 Octombrie 2017 13:31
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2017 09:33
Categorie: Horoscop

O s-avem grijă şi de familie, să-i ajutăm pe toţi ai noştri să fie sănătoși, în formă şi o să ne facem timp să ne vedem cu prietenii, să ieşim la masă, la plimbare, să ne bucurăm de prezenţa celor dragi.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să facem un pas-decisiv.

(BALANŢĂ)
O să vă bucuraţi de sosirea cuiva şi poate ieşiţi la o plimbare, la un eveniment festiv, se căsătoresc nişte prieteni, sau vreo rudă apropiată, ori se botează un copilaş.

(SCORPION)
Nişte prieteni cu care nu v-aţi mai văzut demult or să vă scoată la o terasă ori poate zic să daţi o fugă într-o staţiune de agrement să mâncaţi acolo şi să staţi la aer curat.

(SĂGETĂTOR)
Vă invită cineva la masă, vă pregătiţi şi de un alt moment emoţionat din viaţa unor prieteni şi o să vă străduiţi să treceţi pe la toţi, să nu dezamăgiţi pe nimeni.

(CAPRICORN)
O să vă prindă bine compania unor prieteni şi o să vă mai duceţi într-o vizită, poate aveţi bilete şi la un spectacol, un concert şi o să avaeti ce face, n-o să vă plictisiţi.

(VĂRSĂTOR)
Se pare că vă curtează cineva, o să vină şi cu un cadou, se-ntâmplă lucruri bune, care să vă dea energia cu care să-ncepeti ceva nou, de mare inspiraţie.

(PEŞTI)
O să vă puteţi deplasa spre o zonă de agrement, dacă n-aţi făcut-o de ieri şi-o să va-ncarcati bine de tot bateriile pentru o săptămână, ca să vă ţină.

(BERBEC)
O să vă duceţi la o petrecere cu multă lume, poate fi ziua cuiva de naştere, sau o cununie religioasă şi pe lângă c-o să vă placă, veţi face cunoştinţă cu nişte oameni valoroşi.

(TAUR)
Noutăţi de bun augur cu prilejul unor mondenităţi la care veţi ajunge şi o să ştiţi cu cine să vă asociaţi şi la treabă şi la distracţie, şi-ntalnirile din week-end vor fi reconfortante.

(GEMENI)
Un răspuns afectiv din partea cuiva care a lipsit o vreme din viaţa voastră, o fi cerut o pauză de relaţie şi-acum e de vorbit să vedeţi ce urmează.

(RAC)
Poate o să v-alegeţi cu un strop de plimbare dacă vă duceţi la ziua cuiva de naştere şi-o fi mai departe de locul în care trăiţi, dar să vă-ntoarceţi, totuşi până la noapte.

(LEU)
Va căută mai mulţi prieteni decât de obicei şi o să vă faceţi timp fie să treceţi pe la fiecare, fie să-i adunaţi la un loc, să povestiţi, să vă distraţi să mâncaţi ceva bun.

(FECIOARĂ)
I-aţi putea chema pe nişte prieteni la voi la masă, poate puneţi la cale şi o activitate care să v-aducă beneficii materiale, sau doar morale, c-o să le daţi o mână de ajutor unor oameni defavorizaţi de soartă.

Horoscop 30 septembrie 2017. Capricornii au o întâlnire amoroasă
Horoscop 29 septembrie 2017. Zodia care progresează pe plan profesional
VIDEO PROTVPLUS.RO