Horoscop 1 martie 2019. Zodia care investește o sumă de bani

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Vineri 01 Martie 2019 11:18
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019 07:33
Categorie: Horoscop

Sunt lucruri pe care de mult voiam să le facem, să le rostim ca să reparăm o situaţie, nişte relaţii care păreau consumate, dar nu de tot. Vibraţia zilei este 1 şi e momentul să ne restartăm.

 

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

PEŞTI: O relaţie de suflet avansează cu paşi repezi spre o căsătorie şi o să vă faceţi planuri, puneţi ideile în practică, vă pregătiţi.

Vi se poate aproba o cerere, iar rezultatul o să-l aflaţi fie astăzi (n.r - vineri), fie luni. Și pare să fie unul pozitiv, să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală.

BERBEC: Poate plecaţi într-o plimbare să vă bucuraţi de sărbătoarea mărţişorului, şi o să vă-ntoarceţi duminică seara, dacă staţi bine cu finanţele.

O să ajungeţi la un consens cu partenerii de afaceri şi să semnaţi un contract, dacă or să fie toţi cei implicaţi de faţă, să nu pierdeţi timpul.

TAUR: O problemă de sănătate a voastră, sau a altcuiva din familie se poate acutiza - dar poate vă luaţi un scurt respiro să vă odihniţi.

O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de viaţă persoanală și trebuie făcut totul cu menajamente, ca să nu sară scântei.

GEMENI: Poate daţi o fugă într-o staţiune turistică să fiţi doar cu fiinţa iubită, fie că sunteţi la începutul relaţiei, fie că vă ştiţi de mult.

O să rezolvaţi mai multe lucruri decât aţi fi crezut şi o să obţineţi şi semnături ca să intraţi în posesia unor bani sau bunuri, să faceţi nişte achiziţii.

RAC: Relaţia de cuplu devine mai consistentă şi o să vi se pară normal să vă căsătoriţi, o să vină totul de la sine.

Se pare c-o s-aveţi parte de un câştig, se-adună ceva bani în cont şi o să vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri, măcar pentru o vreme, să lucraţi cot la cot să faceţi rost de bani.

LEU: E posibil să reluaţi o relaţie de dragoste, după ce v-aţi luat o pauză de gândire, să fiţi siguri c-aţi ales bine.

O să vă ocupaţi şi de nişte treburi gospodăreşti, dar o să şi ieşiţi o oră - două în oraş la cafea cu prietenii şi o să vă rupeţi de stresul cotidian, să mai şi respiraţi.

FECIOARĂ: Poate-i pregătiţi o surpriză fiinţei iubite şi-aţi aranjat o ieşire într-o zonă turistică pentru o zi, două.

Veţi rula nişte bani ca să le asiguraţi alor voştri ce ştiţi că le place şi au nevoie şi o să vă acordaţi şi vouă câteva ore de relaș, diseară, în compania prietenilor.

BALANŢA: Se pot întâmpla lucruri noi şi frumoase în relaţia sentimentală - mai ales pentru că e o zi specială şi o să ţineţi cont de asta.

Aveţi idei, energie, mai faceţi câte ceva pe-acasă şi vă faceţi program şi cu cei dragi, să lăsaţi deoparte muncă, să vă bucuraţi şi de timpul liber comun.

SCORPION: Aţi putea da o fugă prin împrejurimi să le faceţi o vizita unor rude sau cu nişte prieteni, oţi avea ceva de pus la punct.

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment care e posibil să se ţină şi în alt oraş, poate e o competiţie şi o să vi se înmâneze un premiu.

SĂGETĂTOR: Poate vine cineva cu o ofertă de lucru şi n-o să ziceţi nu, c-aveţi chef de treabă şi vă plac şi provocările.

Or să vină nişte bani care să vă dea curaj să o luaţi din loc spre o zonă de agrement, să le faceţi o bucurie măcar copiilor, dacă pentru voi n-aţi face-o.

CAPRICORN: Vă scoate cineva la întâlnire şi se poate să primiţi şi ceva în dar - e un prilej aparte, se-ntâmplă ceva special.

Aţi putea pleca într-o minivacanţă şi să fiţi în compania unor oameni agreabili, poate sărbătoriţi ceva şi o să fie cu încărcătură emoţională.

VĂRSĂTOR: O să plecaţi cu grupul de prieteni la distracţie. Prin ţară sau chiar într-un city break, că tot e 1 martie.

Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi de timp liber şi să descărcaţi tensiunile, să mai vedeţi un film, o piesă de teatru, să alegeţi o formă de relaxare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 28 februarie 2019. Zodia care face rost de bani, dar cu o condiţie
Horoscop 28 februarie 2019. Zodia care face rost de bani, dar cu o condiţie
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
horoscop
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor