Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. Veste importantă pe plan sentimental pentru Balanțe

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu surprize! E sărbătoare, se simte la toate nivelele și o să ne plimbăm, să ne întâlnim cu prietenii, să stăm la grătar, la cafea, să practicăm un sport de agrement.  

Vibrația zilei este 1 și e bine să ne punem o dorință!

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. TAUR

O să și primiți cadouri, o să vă faceți și singuri, e un suflu de prospețime la voi care vă imprimă cheful de viață.

O stare de spirit deosebită, poate pentru că vine cineva care înseamnă mult pentru voi și e ca o promisiune de viață de cuplu împlinită, după îndelungi așteptări.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. GEMENI

Poate o să vă implicați în organizarea unui eveniment festiv, o fi o competiție a copiilor și o să dați o mână de ajutor acolo.

Citește și
neti sandu
Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu. Fecioarele se gândesc la căsătorie

Se poate să vă manifestați într-un cadru public și să primiți ecouri pozitive, să vă bucurați de o interacțiune cu oamenii care vă împărtășesc ideile, pasiunea.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. RAC

O să le faceți o vizită celor cu care nu v-ați putut vedea de Paște, dar acum nu e de ratat ocazia, vă oferiți un miniconcediu.

O să plecați în plimbare, să vă recreați să vă mai vedeți cu niște prieteni, rude și să faceți abstracție de toate problemele și de serviciu și familiale.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. LEU

Poate o să fiți cooptați într-un grup, să vă duceți la un concert, la un târg tradițional, și dacă nu pentru voi, pentru plăcerea copiilor.

Se poate să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri și să vă duceți prin țară, pe undeva, la malul mării, la munte, ca să luați doza serioasă de bunădispoziție.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. FECIOARĂ

O invitație pe neașteptate de la cineva din alt oraș și e posibil să anulați niște întâlniri și să vă duceți.

O să vă vedeți, în sfârșit, cu rudele care v-așteptau de la Paște și o să refaceți armonia de altădată când vă-ntâlneați frecvent.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. BALANȚĂ

Se prea poate să vă iasă în cale cineva care să se adapteze usor stilului vostru e viață și să formați un cuplu frumos.

Simțiți nevoia să ieșiți la socializare, să inițiați o întâlnire cu toți cei cu care vă-nțelegeți și o să vă duceți la un spectacol, sau în parc, la iarba verde.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. SCORPION

O revedere după o lungă absență și o să puteți spera la o relație care să vă completeze frumos din toate punctele de vedere.

O să aveți o serie de întâlniri, poate fi chiar un party care să reunească prieteni mai vechi, mai noi și o să vă destindeți, după lungi eforturi și griji acumulate.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. SĂGETĂTOR

O să cheltuiți cu dragă inimă niște bani ca să plecați pe undeva și să vă simțiți cu toții bine, c-aveți nevoie de un respiro.

Poate vă faceți timp să treceți și pe la niște rude în drum spre parc, spre mare, spre pădure, că vreți neaparat să vă distrați, c-așa e de 1 mai.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. CAPRICORN

Poate dați o raită pe la târguri, expoziții, să vă clătiți retina , ca sunt lucruri pe care vă place să le luați din astfel de lucruri.

Se pare c-asteptați de multă vreme să vă caute cineva la care v-a rămas gândul și e posibil să vă sune, să vină, să vă scoată la cafea să stați de vorbă.


Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. VĂRSĂTOR

Poate vă faceți comozi acasă, în curte, pe terasă, îi chemați și pe prieteni la un grătar dacă preferați să rămâneți acasă.

Întrevedere cu cineva care să vă ia-ntr-o excursie la mare, poate, un dus-întors ca să respirați alt aer, să faceți ceva care să-i bucure pe ai voștri, prima ieșire la mare pe anul ăsta.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. PEȘTI

Se poate să vină cineva de la drum lung și o să vă puteți vedea dacă nu plecați pe nicăieri, că mulți dintre voi aveți deja, rezervare.

E animație la voi, o efervescență, că aveți chef de plimbare, aveți și unde și cu cine, trebuie doar să vă hotărâți, în ce formulă plecați și în ce direcție.

Horoscop 1 mai, cu Neti Sandu. BERBEC

Vă bat la cap niște prieteni să faceți un parteneriat și dacă rezervați un pic de timp grupului o să iasă ceva de calitate de săptămâna viitoare încolo.

O revedere și poate puneți la cale o ieșire la aer poate dați o fugă la malul mării, sau unde aveți voi chef, sau unde insistă ai voștri să vă duceți.

 

Citește și...
Horoscop 30 aprilie, cu Neti Sandu. Zodia care are ocazia de a schimba locul de muncă
Horoscop 30 aprilie, cu Neti Sandu. Zodia care are ocazia de a schimba locul de muncă

Lună nouă, cu surprize plăcute! O stare de bine, asta putem recunoaște în interiorul nostru și o să avem pentru toți un gând bun, un gest, o faptă bună.

Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu. Fecioarele se gândesc la căsătorie
Horoscop 29 aprilie, cu Neti Sandu. Fecioarele se gândesc la căsătorie

O zi cu de toate.O să ne facem timp și pentru treburi de serviciu, și pentru cele casnice și o să ne organizăm pentru zilele care urmează să beneficiem de o mini vacanță.

Horoscop 28 aprilie, cu Neti Sandu. Zodia care se trezește azi cu o muncă în plus de făcut
Horoscop 28 aprilie, cu Neti Sandu. Zodia care se trezește azi cu o muncă în plus de făcut

O zi reușită. O să aflăm vești bune, o s-avem parte de rezolvări și restul depinde strict de noi să facem ca lucrurile să se-ntâmple după cum ne dorim.

Recomandări
Ministrul britanic al Apărării: „Trebuie să fim realiști, Ucraina nu va adera la NATO în viitorul apropiat”. Ce zice Zelenski
Ministrul britanic al Apărării: „Trebuie să fim realiști, Ucraina nu va adera la NATO în viitorul apropiat”. Ce zice Zelenski

Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării, care și-a exprimat dorința de a deveni următorul secretar general al NATO, nu vede Ucraina aderând în scurt timp la Alianță.

Regele Charles al III-lea, primit cu flori la reședința sa din Valea Zălanului. Suveranul a revenit în locul lui de suflet
Regele Charles al III-lea, primit cu flori la reședința sa din Valea Zălanului. Suveranul a revenit în locul lui de suflet

Suntem martorii unui moment istoric. Regele Charles al III-lea, cel mai iubit dintre ambasadorii noștri și, în același timp, primul monarh britanic care ne vizitează țara, s-a întors în locurile sale dragi.  

Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC.
Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC. "Nu tu ești șefa aici! Nu suntem egali!". Ce l-a deranjat

În primul interviu acordat unui post de televiziune de când se află în arest la domiciliu, controversatul Andrew Tate a avut ocazia să își apăre reputația și chiar a negat, pe un ton agresiv, că ar fi întreținut o cultură a misoginismului.