Horoscop 1 aprilie 2018. Zodia care astăzi începe pregătirile de nuntă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. E bine să profităm la maximum de o astfel de zi de sărbătoare, să fim generoşi, să avem o vorbă bună pentru toţi cei din jurul nostru, să ne împăcăm cu toată lumea şi să ne bucurăm.

 

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să ne călcăm pe mândrie şi să facem ceva care ne-ar oferi nobleţe sufletească.

BERBEC
O invitaţie la masă, la un concert, o să vi se facă o surpriză plăcută şi poate aflaţi şi o serie de noutăţi incitante. Cineva pe care-l aşteptaţi de mult soseşte şi poate faceţi noi reguli pentru relaţia în care credeţi, să fie durabilă că vreţi să faceţi şi voi echipa cu cineva pe care-l iubiţi.

TAUR
Poate-aveti de transmis un mesaj, să faceţi vreo declaraţie de dragoste şi promisiuni de credinţă. Se-ndulceste atmosfera la voi în cuplu, vă faceţi cadouri, lansaţi câte-o invitaţie la o cină romantică, o să spargeţi monotonia, să fiţi fresh, revigoraţi sufleteşte.

Citește și
Horoscop
Horoscop 30 martie 2018. Zodiile care vor începe noi proiecte
Vladimir Putin nu mai e interesat de discuții de pace și vrea să distrugă statul ucrainean, după incursiunea soldaților Kievului în Kursk, susțin surse de la Kremlin

GEMENI
O să vă caute cineva care trebuia să vină mai de mult, dar n-a mai putut şi aţi putea reînnoda o relaţie care are potenţial. O să cheltuiţi nişte bani ca să vă distraţi împreună cu familia şi cu prietenii şi poate fixaţi ceva, un program şi pentru zilele libere de Paşte, să vă-ntâlniţi la unul dintre voi.

RAC
O chestiune mai veche se rezolvă şi o să vă-nțelegeți mult mai bine cu rudele apropiate cu care fuseserăţi cam certaţi. Poate faceţi o trataţie pentru musafirii care pot veni şi neanunţaţi, dac-aveti vreo onomastică în familie sau puteţi ieşi cu toţii la un restaurant dacă nu vreţi să se facă deranj acasă.

LEU
O să ieşiţi măcar la o plimbare dacă nu aveţi un sărbătorit printre ai voştri, la care să vă duceţi. Se poate să vă duceţi la o ceremonie sau să fie un eveniment de ţinută, la care să vă facă plăcere să vă aflaţi printre invitaţi şi să petreceţi până târziu.

FECIOARĂ
O invitaţie în societate, se-anunţă o seară specială, poate vă duceţi la un spectacol, un concert. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva şi poate veţi da un alt curs relaţiei care se cam răcise sau aşa vi se păruse poate doar distanţă a fost de vină.

BALANŢA
Se anunţă ceva mondenităţi cu oameni pe gustul vostru şi o să vă destindeţi, pentru c-aveţi şi voi nevoie de un respiro. Poate vă daţi întâlnire în oraş cu prietenii, mai strecuraţi şi o idee de afaceri, puneţi la cale şi o reuniune într-una din zilele de paşte, ca să rămâneţi în aceeaşi atmosferă, acelaşi vibe.

SCORPION
O să reapară cineva care vrea s-ajungă la sufletul vostru şi o să fiţi sinceri cu voi, în primul rând, şi-o să-i răspundeţi cu da sau nu. Un dus-întors v-ar prinde bine, să le faceţi o vizita unor prieteni din alt oraş şi-aţi reface firele nevăzute ale unei relaţii care pierduse din strălucire.

SĂGETĂTOR
Poate profitaţi de o revedere neaşteptată şi salvaţi o relaţie în care mai sunt multe de spus şi de făcut. O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment c-o fi cineva la care ţineţi şi care-şi serbează ziua de nume şi o să puneţi mult suflet, c-aşa sunteţi voi.

CAPRICORN
Se poate să-şi facă apariţia cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult şi o să fie emoţionant, mai ales într-o astfel de zi de sărbătoare. Se pare c-o să preferaţi o ieşire cu prietenii unei suete acasă, cu aceiaşi, pentru că vreţi să mai vedeţi şi alte locuri şi alte fetze, ca să vă remontaţi.

VĂRSĂTOR
Se pare c-o să vă ocupaţi şi de voi, s-ajungeţi acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, sau să vedeţi un spectacol la care visaţi de mult. Relaţia voastră sentimentală poate avansa spre o logodnă sau chiar căsătorie, iar dacă n-aveţi niciun partener de viaţa poate apărea unul şi de încredere.

PEŞTI
O să vă sincronizaţi cu toţi ai voştri şi o să vă placă întâlnirea cu bunii voştri prieteni care de-abia aşteaptă să vă vedeţi. Se-anunţa o bucurie în familie, se va naşte un copil sau va avea loc o nuntă, aveţi ce sărbători în perioada asta, a Sărbătorilor Pascale.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
”O dorință veche!” Andrei Rațiu dă lovitura! Spaniolii au anunțat că fundașul român este aproape de transferul carierei
”O dorință veche!” Andrei Rațiu dă lovitura! Spaniolii au anunțat că fundașul român este aproape de transferul carierei
Citește și...
Horoscop 31 martie 2018. Planuri de căsătorie pentru aceste zodii
Horoscop 31 martie 2018. Planuri de căsătorie pentru aceste zodii

Simţim nevoia să facem câte mai multe lucruri, să ne şi plimbăm, să ne ducem la întâlniri, să reparăm relaţiile care şi-au pierdut prospeţimea şi să ne armonizăm cu cei din jur.

Horoscop 30 martie 2018. Zodiile care vor începe noi proiecte
Horoscop 30 martie 2018. Zodiile care vor începe noi proiecte

O să reparăm nişte greşeli pe care le-om fi făcut fără să vrem şi o să completăm cu gesturi de bunătate, de empatie cu cei care nu se descurcă bine şi o să ne simţim împliniţi sufleteşte.

Recomandări
AEP: Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura. BEC analizează în şedinţa de la ora 18:00
AEP: Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura. BEC analizează în şedinţa de la ora 18:00

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, membru al Biroului Electoral Central, a declarat că Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la prezidenţiale, iar duminică, la ora 18:00, BEC va lua în discuţie această solicitare.

E cod portocaliu de inundații, de duminică dimineață. Care sunt zonele afectate
E cod portocaliu de inundații, de duminică dimineață. Care sunt zonele afectate

Codul portocaliu de inundații a fost emis duminică dimineață de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA). Atenționarea cod portocaliu de inundaţii vizează, până duminică la prânz, râuri care traversează patru judeţe.

Deja s-a întâmplat a doua oara în ultimele zile. Un individ bolnav psihic a atacat o femeie, la Craiova. Sora îl externase
Deja s-a întâmplat a doua oara în ultimele zile. Un individ bolnav psihic a atacat o femeie, la Craiova. Sora îl externase

Un individ bolnav psihic a atacat o femeie în Craiova, după ce fusese scos din spital pe semnătura surorii sale. Este al doilea caz de acel fel numai săptămâna aceasta.