Fecioarele incep afaceri pe cont propriu. Horoscopul zilei de 9 septembrie


Ultimul update: Joi 12 Septembrie 2013 07:05
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2013 13:56
Categorie: Horoscop
neti sandu

Neti Sandu ne spune ce ne rezerva astrele pentru ziua de astazi, 9 septembrie 2013.

FECIOARA
Ati putea prelungi un contract de munca sau sa renuntati la el in favoarea altuia; poate incepeti ceva pe cont propriu si o sa va mearga mai bine.

BALANTA
Intrati la cheltuiala, poate pentru ca ati gasit ceva convenabil ca pret si o sa merite banii - poate fi o investitie pe termen lung.

SCORPION
Se poate sa luati o decizie legata de bani, de o proprietate pe care s-o vindeti, s-o cumparati, s-o inchiriati sau s-o dati altcuiva prin donatie.

SAGETATOR
Poate va trebui sa dati un test, sa va prezentati la un examen, ca sa ocupati un post, o functie sau sa fiti admisi la o scoala undeva.

CAPRICORN
Se poate sa umbati la banii din cont, ii transformati in alta moneda sau ii investiti, va schimbati masina sau casa ori platiti o excursie la capatul lumii.

VARSATOR
Sefii au ceva sa va comunice si poate si voi lor, cert e ca veti pune niste lucruri la punct ca sa stiti cum stati - la job, sa fie totul clar.

PESTI
Apar unele urgente la serviciu si poate va trebui sa mai cereti ajutorul cuiva ca sa va puteti descurca, altminteri n-o sa va incadrati in timp.

BERBEC
O sa rezolvati o problema cu casa, veti semna, poate unele acte ca s-o puteti vinde sau o sa-i faceti cuiva apropiat o imputernicire s-o poate administra, in locul vostru.

TAUR
Se pare c-o sa va-ngrijiti de sanatatea voastra, de a celor din familie, veti contribui, probabil, si cu bani, pentru investigatiile care costa milioane.

GEMENI
O sa aveti emotii la un examen sau la interviul pentru un job sau o bursa in strainatate si o sa iasa ca lumea daca va mobilizati toate resursele din dotare.

RAC
Poate v-ati gasit locuinta mult visata sau masina ideala si veti scoate economiile din banca sa bifati una dintre situatii, sa nu ratati un astfel de prilej.

LEU
Se poate sa dezvoltati un proiect, o afacere, sa va lansati in fortza si sa castigati bani in foarte scurt timp dar o sa trebuiasca sa si investiti ceva.

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO