Fecioarele fac investitii la scara mare. Horoscopul zilei de 22 martie

22-03-2013 10:14

Vezi ce-ti rezerva satrele pentru ziua de astazi.

BERBEC

Se poate sa luati bani, sa semnati un contract, sa dezvoltati o afacere mai veche si sa dati curs unei oferte de colaborare - exista foarte mult neprevazut. Azi, in mod special.

TAUR

Va pregatiti de o lansare pe piata, poate incepeti un nou proiect, faceti rost de bani in plus si o sa beneficieze intreaga familie de avantajele obtinute de voi.

GEMENI

Se poate sa va convinga cineva sa lucrati la ceva care sa v-aduca bani si sa va puna in relatie cu niste oameni care se vor implica in munca pe care-o veti desfasura.

RAC

Va pot intra bani si sa aveti de cheltuiala, sa le faceti cate-o placere alor vostri, sa luati ce va trebuie si din piata, sa iesiti si pe la mondenitati, in club, serile.

LEU

Puteti luati un tren, avion, sa va duceti in tara vecina, sa petreceti un weekend romantic, dar se poate si pe undeva prin tara, sa ajungeti la munte, la aer curat, sa va deconectati.

FECIOARA

Se poate sa recuperati niste bani si sa faceti o investitie la scara mai mare, sa fie un castig pentru intreaga familie - poate va luati casa, va schimbati masina.

BALANTA

Posibila negociere si-o sa obtineti un profit, o sa scoateti bani frumosi dintr-o afacere care-o sa va propulseze in top - e an bun pentru cariera.

SCORPION

O sa aflati noutati referitoare la serviciu, poate e vorba chiar de un alt job si or sa vi se deschida niste oportunitati, care-nseamna si bani in plus.

SAGETATOR

Ati putea da o fuga pana la prietenii din alta localitate - poate e un eveniment care v-aduna laolalta si o sa fie un castig sufletesc pentru toata lumea.

CAPRICORN

Poate faceti unele modificari in locuinta, or fi reparatii sau vreo reamenajare si o sa scoateti niste bani din cont dar o sa realizati ceea ce v-ati propus.

VARSATOR

Va pot intra ceva bani dar o sa fiti tentati sa-i cheltuiti - poate faceti aprovizionarea pentru urmatoarele zile sau vin musafiri c-o fi ziua de nastere a cuiva din familie.

PESTI

Reuniune cu colegii de breasla sa dati curs unor initiative care sa va puna in valoare creativitatea si sa castigati si bani - urmeaza o perioada banoasa pentru voi.


VIDEO PROTVPLUS.RO