Fecioarele au sansa sa-si gaseasca un nou loc de munca. Horoscopul zilei de 21 februarie 2012

Dată publicare: 21-02-2012 06:55
Dată actualizare: 31-08-2012 17:34


Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

PESTI
O definitivare, se-ncheie un lung sir de negocieri, va apucati de un nou proiect daca tot ati primit ok-ul de la sefi, cu sponsorizare cu tot, e de presupus.

BERBEC
O stare de spirit mult mai buna, se observa pe chipul vostru ca ati inflorit, poate si comunicarea cu partenerul de viata v-a inviorat.

TAUR
Va asociati cu niste oameni sa dati drumul unei afaceri care o sa va aduca profit cert si pe care s-o dezvoltati pe parcurs, sa profitati, cata vreme accentul perioadei pica pe afaceri.

GEMENI
Pregatiti terenul pentru o relansare, va interesati in dreapta si-n stanga sa vedeti care e locul vostru pe o piata anume si puneti la bataie toata ingeniozitatea sa straluciti.

RAC
Se contureaza o suma de bani, cat sa va faceti aprovizionarea pentru o zi, doua si sa rezolvati si cu banca o urgenta, sa cereti o amanare a unor rate sau o scadere a sumei.

LEU
Demersuri care tin de o legalizare, o sa treceti pe la diverse cabinete, avocat, notar, sa obtineti semnaturile necesare, sa fiti la adapost de atacurile celor care va submineaza autoritatea.

FECIOARA
Va gasiti ceva nou de lucru, vi se pot plati si niste ore suplimentare, dintr-o data se pot schimba mai multe aspecte in peisajul profesional.

BALANTA
E posibil sa luati mai multi bani de la serviciu, poate e vreo marire de salariu, niste sporuri, sau vin bani pe filiera partenerului de viata.

SCORPION
O sa faceti, poate, un efort financiar sa-l dati pe copil la niste cursuri speciale, sa practice un sport sau sa cumpere niste carti costisitoare.

SAGETATOR
Se rezolva o chestiune care tine de sfera imobiliara si o sa puteti vinde, cumpara, inchiria o locuinta sau sa va mutati, sa va luati mobila si ce mai trebuie.

CAPRICORN
O reuniune de grup ca sa bifati o reusita, sa puneti la cale alta, sa mentineti succesul - la cald, sa fie de fapt, un crescendo din punct de vedere profesional.

VARSATOR
Intra si ies bani, poate dati o raita pe la magazine si va mai luati si voua cate ceva dar nu e deloc exclus sa primiti un parfum sau niste produse cosmetice, pe placul vostru.
 

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO