Fecioarele au reusite in toate planurile, dupa lungi asteptari. Horoscopul zilei de 30 august 2012


Ultimul update: Miercuri 19 Septembrie 2012 19:38
Data publicarii: Joi 30 August 2012 06:31
Categorie: Horoscop
horoscop

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

FECIOARA
O reusita dupa lungi asteptari, luati un examen, o aprobare, o suma de bani, semnati un contract, va apucati de ceva nou-nout.

BALANTA
Se-anunta o cheltuiala serioasa, poate gasiti prin magazine produsele pe care le cautati cine stie de cand si nu vreti sa ratati un astfel de moment.

SCORPION
Va puteti asocia cu niste oameni in vederea unei colaborari care v-ar aduce macar banii de mancare, intretinere pentru ca, altminteri, se duc toti pe ratele de la banca.

SAGETATOR
Se poate sa primiti aprecieri la scena deschisa pentru ceva pe care-l puteati face chiar mai demult, nu neaparat acum si sa va fie recompensata munca.

CAPRICORN
O s-aveti noroc de bani sau ma rog, norocul consta in faptul ca vi se vor da, in sfarsit, acei bani pe care n-au avut de unde sa vi-i dea debitorii la momentul promis.

VARSATOR
O sa lucrati cu alti oameni o vreme, intrati poate intr-o alta echipa si o sa faceti schimb de experienta, poate va duceti la o specializare, in tara sau in strainatate.

PESTI
Program incarcat, aveti o sumedenie de lucruri de facut, timpul va preseaza, sefii la fel, si nici acasa nu e liniste, ai vostri va iau de odihniti.

BERBEC
Ii puteti aborda pe mai marii vostri de la job sa le cereti o favoare, sa va dea bani sau zile libere, sa va rezolvati niste probleme personale.

TAUR
Un castig, faceti niste achizitii, poate mai incasati niste bani pe care trebuia sa-i fi luat mai demult, oricum se contureaza o perioada mai banoasa.

GEMENI
E posibil sa incasati bani din activitati particulare, din colaborari, sa va asigurati un venit constant suplimentar, sa rezolvati problema datoriilor curente.

RAC
Se poate definitiva o situatie, sa primiti un accept, sa semnati un contract de angajare, sa-l prelungiti, poate, pe actualul si sa va apucati de treaba.

LEU
Va faceti planuri legate de casa, de familie si o sa va consultati cu toti ai vostri sa fixati un buget de cheltuiala, ca sa stiti in ce suma sa va incadrati.

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO