Fecioarele au noroc la bani, obtin facilitati. Horoscopul zilei de 25 aprilie 2012


Ultimul update: Luni 21 Mai 2012 03:38
Data publicarii: Miercuri 25 Aprilie 2012 06:37
Categorie: Horoscop
Horoscop, zodiac

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

TAUR
Se poate ivi o splendida ocazie sa investiti banii pe care i-ati strans, dar o sa va consultati cu familia sa nu vi se reproseze ceva la un moment dat.

GEMENI
Va faceti planuri legate de casa, de familie, si o sa incepeti niste lucrari, va extindeti, sau vindeti o proprietate si va luati alta pentru voi, pentru copii.

RAC
Posibila negociere, e de lamurit o chestiune care tine de afaceri si n-o sa va lasati pana nu se specifica in contract ce anume aveti de facut si pe ce bani.

LEU
Ati putea recupera niste bani si s-aveti cu ce sa plecati de 1 Mai la mare, la munte, cu familia, cu prietenii; e rost de plimbare, de distractie.

FECIOARA
Se observa succes la bani, daca va-nscrieti in audienta si o sa obtineti o reducere a dobanzii, niste facilitati ca sa va mai relaxati din punctul asta de vedere.

BALANTA
Faceti monetarul si vedeti cum stati cu ratele, daca aveti suficienti bani sa le platiti si ce bani va raman sa puteti da o fuga la aer curat de 1 Mai.

SCORPION
Se poate sa va inscrieti in audienta sa obtineti un act, sa va cereti niste drepturi, sa vi se dea OK-ul pentru un proiect care v-ar aduce bani.

SAGETATOR
Sunteti in asteptarea unor bani care pot sosi si azi, dar si in urmatoarele zile, poate mai completati niste formulare ca sa fiti siguri c-o sa-i incasati.

CAPRICORN
Va coopteaza niste posibili parteneri de afaceri sa bateti palma pentru un contract care o sa v-aduca bani in cont dar la care veti munci pe rupte.

VARSATOR
O sa lucrati cu alti oameni pentru o vreme intrati, poate, intr-o alta echipa si o sa faceti schimb de experienta, va reprofilati si va fi o gura de oxigen.

PESTI
O sa va ocupati de spatiul domestic, reamenajati, decorati interiorul, aduceti unele imbunatatiri exterioare, poate, c-abia acum aveti bani si timp pentru asa ceva.

BERBEC
Foarte posibila veste de la drum, puteti face o rezervare sau primiti o confirmare ca vi s-au retinut banii de cazare, masa si casa, transport.

 

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO