Evenimente importante pentru tauri astazi. Horoscopul zilei de 21.04.2012

Ultima actualizare: 11-10-2012 05:29

TAUR - Eveniment important, zi aniversara, cununie civila, religioasa ori poate castigati un concurs, un meci- aflati o veste care sa va umple inima de bucurie.

GEMENI - O sa va integrati perfect intr-o echipa de oameni cu care sa si lucrati si sa va si distrati totodata, sa accesati toate resursele acumulate.

RAC - Se poate sa mai lucrati o ora, doua si in timpul liber, la ceva care sa v-aduca bani, plus notorietate si o sa primiti aprecieri la scena deschisa, o sa vi se multumeasca pentru eforturile depuse.

LEU - Puteti pleca fie cu trenul, fie cu masina, cu avionul, la reuniunea amicala dintr-o statiune turistica, ati face orice sacrificiu numai sa fiti si voi de fata.

FECIOARA - Un accent special in sfera deplasarii, si la voi, ati putea iesi pe undeva in afara localitatii, sa respirati alt aer, curat, sa revedeti locuri incarcate de amintiri, oameni dragi.

BALANTA - O stare de bine, un reviriment afectiv, sunt niste buni prieteni pe care vreti sa-i reintilniti- neaparat si o sa petreceti pina noaptea tirziu sau pina miine- ca poate fi o nunta.

SCORPION - Va puteti face program de vizite si plimbari dar aveti chef si de musafiri- sa-i chemati la un gratar pe cei cu care n-ati putut petrece de Pasti.

SAGETATOR - O sa va caute o ruda pe care n-oti fi vazut-o de zeci de ani si o sa va faca o mare bucurie sa aflati ce s-a-ntimplat de cind nu v-ati mai vazut.

CAPRICORN - Poate fi ziua in care sa va iasa-n cale alesul sau aleasa inimii si sa se-ntimple un miracol, sa nu va mai despartiti niciodata, cel putin Luna noua va poate oferi garantii pe viata.

VARSATOR - Ca-ntotdeauna, variante de distractie aveti, trebuie doar s-o alegeti pe cea care se asorteaza cu starea voastra de spirit si sa se armonizeze si cu dorintele celor dragi.

PESTI - Se poate sa fiti invitati la o aniversare, la un botez sau copilul unui frate sau al surorii a cistigat un concurs, are o bucurie, o reusita care se cer sarbatorite, momentele acestea.

BERBEC - O serie de mondenitati, se-mpart si niste premii, oricum, va fi o atmosfera festiva si o sa vi se acorde atentia cuvenita- faptele bune or sa va fie rasplatite, cumva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO