Capricornii urmeaza sa incaseze mai multi bani in perioada asta. Horoscopul zilei de 14 septembrie


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 01:47
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2012 08:28
Categorie: Horoscop
Neti Sandu

Aflati de la Neti Sandu ce va rezerva astrele pentru ziua de vineri, 14 septembrie.

FECIOARA


O posibila avansare la locul de munca si s-ar putea sa sustineti un examen, sa dati concurs sau sa primiti pur si simplu numirea in functie.

BALANTA


O definitivare - o sa va sustineti o cauza pana n-or mai avea incotro sefii, autoritatile si or sa va dea acordul sa faceti ce v-ati propus.

SCORPION


Veti gasi o modalitate de a va relaxa in timpul liber, va luati abonament la o sala sport, va duceti la un spa, alergati in parc. Faceti miscare.

SAGETATOR


O agitatie la job si poate va mutati de pe un post pe altul sau vi se atribuie noi responsabilitati de care va trebui sa va achitati - onorabil, asta e clar.

CAPRICORN


Posibile negocieri care sa se incheie cu bine, demarati o afacere, va miscati rapid si o sa incasati mai multi bani in perioada asta - poate aveti un extrajob.

VARSATOR


Ati putea primi o aprobare de constructie, vi se pot autentifica niste acte la notariat, se rezolva ceva important care va ofera diverse libertati.

PESTI


O sa treceti cu bine de un examen, un interviu, veti fi promovati in etapa urmatoare - poate fi si o functie de conducere care sa va propulseze in fruntea unei echipe.

BERBEC


Se poate sa va caute niste colegi de breasla ca sa lucrati impreuna, sa luati parte la vreun eveniment, ceva de profil si sa castigati niste bani, la o adica.

TAUR


Or sa va fie semnate acele cereri care-asteapta demult rezolvare si o sa va puteti apuca de lucru sa va luati si banii, sa capatati detenta.

GEMENI


Veti reusi s-adunati bani din diferite surse si sa puneti si ceva deoparte sau plecati de azi la distractie si banii or sa cam zboare din buzunar.

RAC


O sa puteti obtine o semnatura cu parafa pe un act de vanzare- cumparare, sau la scoala vi se recunoasc niste merite - poate urmati niste cursuri - de vara.

LEU


Se-apropie o reusita pentru care ati muncit mult in ultimii doi ani si ceva, dar abia acum se intrunesc toate acele conditii pentru o avansare.
 

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop, zodii,

VIDEO PROTVPLUS.RO