Berbecii primesc oferte de munca, sunt cautati de oameni de afaceri. Horoscopul zilei de 16.02.2012

Dată publicare: 16-02-2012 06:41
Dată actualizare: 05-11-2012 11:15


Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR
Pot veni bani de la serviciu, sau partenerul de viata aduce mai multi bani in casa in perioada asta. Se observa o relaxare financiara, nu numai azi.

PESTI
Vi se cer niste explicatii la job, poate vine un control si trebuie sa fiti cu toate registrele, situatiile la zi. O sa fie o tevatura, dar va descurcati.

BERBEC
Incep sa vina ofertele de lucru, oamenii de afaceri va cauta, va curteaza, o sa gasiti ceva convenabil, pare-se, de unde veti incasa bani frumosi.

TAUR
Va bucurati de suport moral, financiar din partea unor oameni care vor fi in continuare aproape de voi indiferent ce probleme ati avea - fericite sau mai putin bune.

GEMENI
Posibila negociere pe marginea unui proiect in care credeti si n-o sa va lasati pana nu bateti palma, fara sa cedati: o sa va tineti tari pe pozitie.

RAC
V-ati putea incerca norocul cu alt gen de afacere, dar dupa ce v-ati convins ca sunteti capabili sa duceti la bun sfarsit un proiect de anvergura.

LEU
Intrati la cheltuiala, poate se iveste ocazia sa cumparati ceva pe care, demult, il aveati pe lista de lucruri obligatorii sau e o factura care se cere, urgent, achitata.

FECIOARA
Vi se confirma niste banuieli legate de un job sau doar de functia pe care v-o promisesera sefii, ceva bun trebuie sa se-ntample, chiar daca nu imediat.

BALANTA
Chiar daca nu se-ntimpla nimic spectaculos la capitolul "bani", o sa remarcati faptul ca sefii apreciaza, in felul lor, talentul, eforturile pe care le-ati depus in ultima vreme.

SCORPION
O sa aflati daca mai e valabila oferta sefilor de a va trimite intr-o deplasare, oricum, o sa va convina ce-au hotarat, va sincronizati la capitolul intentii.

SAGETATOR
Dac-aveti de semnat un act o sa mearga totul struna, o sa intrati in legalitate si-o sa puteti face tot ce va doriti cu niste bunuri sau cu banii.

CAPRICORN
O sa va adaptati programul de timp liber cu al partenerului de viata, sa coincida si cu cel al copilului ca sa petreceti orele libere impreuna , c-asa vi se pare normal.

Tags: horoscop,


VIDEO PROTVPLUS.RO