Balantele pot negocia astazi pentru un nou loc de munca. Horoscopul zilei de 4 septembrie 2012


Ultimul update: Vineri 07 Septembrie 2012 17:33
Data publicarii: Marti 04 Septembrie 2012 07:23
Categorie: Horoscop

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

FECIOARA
O sa puteti legaliza un act, sa faceti dovada unor calitati, sa luati o diploma, sa va transferati, poate, in alt departament sau pe alt post.

BALANTA
Posibila negociere ca sa va angajati undeva, fie si in regim de colaborare, voi stiti cel mai bine ce vi se potriveste si ce v-ar placea sa faceti.

SCORPION
Se pare ca o sa luati mai putini bani decat estimaserati, dar sunt sanse si maine, de fapt pana la sfarsitul saptamanii e indiciu de bani.

SAGETATOR
Pot aparea diverse urgente, sa faceti niste plati, sa semnati acte fara de care nu puteti face nicio miscare, sau sa faceti un drum, doua, in folosul altora.

CAPRICORN
Se poate sa lucrati cu alti oameni, in alt colectiv si sa va mearga mai bine decat pan-acum si sa luati si ceva mai multi bani.

VARSATOR
E posibil sa completati niste formalitati de plecare pe undeva fie cu treaba, sa munciti, sa studiati ceva sau sa va distrati in vacanta.

PESTI
Un castig, pot fi bani sau ceva compensatoriu pentru niste munci suplimentare poate fi ceva stimulativ care sa va determine sa continuati acea munca.

BERBEC
Negocieri - o sa tineti la parerea, la pretentiile voastre pana veti obtine tot ce v-ati propus - mai ales ca va fi mult de lucru si ceva solicitant.

TAUR
Le-ati putea propune un nou proiect celor din conducere - poate fi o varianta imbunatatita a unuia proiect mai vechi sau a aceluiasi la care lucrati - important e ca vreti sa munciti.

GEMENI
O chestiune care tine de sfera imobiliara se rezolva si o sa va puteti ocupa de amenajarea unei case ori de un teren pe care sa construiti, sa plantati ceva la momentul oportun.

RAC
Demersuri in vederea unui credit bancar sau mai pot veni din particular, de la cei care nu v-au platit salariul la timp si o sa puteti avansa cu restul treburilor.

LEU
Un grup de oameni insista sa puneti umarul la un proiect care v-ar aduce recunoastere publica, bani, succesul care va e inscris in ADN-ul zodiacal.
 

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO