Balantele au reusite la locul de munca si in viata personala. Horoscopul zilei de 25 septembrie 2012


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 19:43
Data publicarii: Marti 25 Septembrie 2012 07:09
Categorie: Horoscop
Horoscop zilnic, horoscop astazi

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

BALANTA
Se observa reusite pe mai multe planuri si la job, dar si in viata persoanala si-atunci si starea de spirit o sa fie una foarte buna, cum, probabil, de mult n-ati mai avut.

SCORPION
O invitatie la un eveniment monden si va fi un prilej sa vedeti ce se mai intampla prin breasla voastra si sa aflati ce oferte de job se ruleaza pe acolo.

SAGETATOR
Puneti la cale o plecare in excursie la sfarsit de saptamana si luati legatura cu prietenii sa alegeti impreuna traseul, destinatia si cu masina cui o sa va deplasati.

CAPRICORN
E un indiciu de bani care-ar avea de unde stoarce maruntis, macar, daca nu sume importante, oricum, ceva tot ar trebui s-apara pana la sfarsitul zilei.

VARSATOR
Va invita niste prieteni la ei acasa cu un prilej festiv - poate va duceti la sfarsit de saptamana si ramaneti doua, trei zile pana duminica, ori luni de dimineata.

PESTI
Se poate sa perfectati niste acte, sa va duceti la notar, sa faceti rost si de banii de timbru sau ca sa autentificati actele respective.

BERBEC
Aveti voi niste proiecte in derulare, insa va lipsesc niste elemente, bani sau intermediari ori poate un sediu nou va trebuie, dar le veti rezolva pe toate, pe rand.

TAUR
Un castig, pot fi bani sau echivalentul in obiecte, pentru o munca depusa cu ceva timp in urma, niste ore suplimentare sau poate vi se dau cateva zile libere.

GEMENI
O zi incarcata la serviciu iar daca sunteti acasa, in vacanta o sa va gasiti de lucru prin gospodarie sau poate-aveti de invatat c-aveti in paralel, cursuri.

RAC
Va puteti gasi altceva de lucru, si sa luati mai multi bani ca s-aveti de rate facturi, mancare, taxe scolare si cate altele s-o duceti mai bine.

LEU
Se-aduna bani din mai multe surse si poate reusiti sa puneti si ceva deoparte pentru ocazii speciale ca sa nu fie nevoie sa va-mprumutati la cineva.

FECIOARA
Se poate rezolva o situatie scriptica si o sa va puteti angaja, sa intrati in afaceri sa va primiti banii pentru ce ati muncit sau sa castigati un proces.

Sursa: Pro TV

Tags: horoscop,

VIDEO PROTVPLUS.RO