Anul Calului - Anul Pasiunilor. Berbecii se vor bucura de reusite profesionale. Taurii invata sa comunice in viata amoroasa

08-02-2014 13:54


Berbecii se vor bucura de reusite profesionale in ...
Taurii vor invata sa comunice in viata amoroasa in...

Neti Sandu a explicat ce inseamna Anul chinezesc al Calului de lemn pentru fiecare zodie in parte. Berbecii vor avea parte de reusite profesionale, in timp ce Taurii vor invata sa comunice cu partenerii de viata.

Anul 2014 este un an al pasiunilor si al sanselor de refacere a vietii amoroase.

Berbec (Dragon)

Anul dragostei, al pasiunilor, al reusitei in planul cuplului care vrea un copil. E un an bun pentru creativitate, cultiva o pasiune, un talent, inventeaza lucruri. Extrajoburi. In a doua jumatate a anului se contureaza o reusita pe plan profesional. Important e sa ai curaj si sa pui si inima acolo. O vacanta de vara de neuitat in strainatate. Foarte multe intrari si iesiri la pasapoarte, calatorii deci.

Taur (Sarpe)

Trebuie sa reusiti sa dezvoltati comunicarea pe planuri pe care nu le-ati explorat, mai ales cu partenerul de viata. Efort de imaginatie, puneti si suflet, si ratiune. Saturn ridica o bariera glaciala intre tine si partener, dar ceea ce vine in avantaj e Jupiter care ajuta la comunicare. E nevoie de mai multa intelegere de ambele parti. Dezvoltare in plan profesional. In a doua parte a anului, mai multa treaba acasa, sunt starnite nevoi interioare de redecorare. Jupiter va ofera conditii.

VIDEO PROTVPLUS.RO