S-a ales praful de ziua lor perfecta. Invitatii au fost nevoiti sa ingenuncheze pentru a salva nunta

10-09-2012 10:15


nunta

Totul a decurs conform planului pana in momentul in care cavalerul de onoare a trebuit sa inmaneze verighetele. Problema nu a fost ca le-ar fi uitat acasa, ci un mic incident care a oprit intreaga nunta.

Matt si Elizabeth au avut grija ca la nunta lor totul sa decurga perfect. Tinuta lor a fost impecabila, biserica a aratat minunat si invitatii multumiti de organizare.

In biserica insa, in momentul in care preotul a cerul cavalerului de onoare verighetele, in linistea din lacasul sfant s-a auzit un zgomot produs de caderea inelului ce trebuia sa-i revina miresei.

Fratele mirelui l-a scapat din mana atunci cand l-a scos din buzunar. Toti invitatii au sarit in ajutorul cavalerului, care s-a pierdut cu firea cand a vazut ca brusc a ajuns in centrul atentiei.

Cei prezenti la eveniment, inclusiv preotul, au inceput sa caute inelul pierdut. Covorul a fost ridicat, cativa invitati au si ingenunchiat in speranta ca il vor gasi mai repede, dar nici urma de el.

Mama miresei a oferit verigheta ei pentru ca nunta sa fie oficiata.

Abia seara preotul a observat ceva stralucitor pe podea. A luat inelul si a mers la restaurantul unde se tinea petrecerea pentru a le da mirilor verigheta.

Sursa: Daily Mail

Tags: nunta, incidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO