Selectati la "Kiss cam", o femeie si fiul ei au avut o reactie de-a dreptul amuzanta. VIDEO

Dată publicare: 29-04-2017 13:50
Dată actualizare: 02-05-2017 09:07


mama fiu

Un moment stanjenitor a avut loc la un meci de baschet din SUA, atunci cand o femeie si fiul ei au fost pusi intr-o situatie neplacuta.

Incidentul a avut loc cand cei doi au fost selectati la “kiss cam”. Acest lucru implica o camera de filmat care scaneaza spectatorii, inainte ca un cuplu sa fie ales la intamplare, potrivit Daily Mirror

Apoi, cei doi parteneri sunt incurajati sa se sarute, pentru a primi aplauze sau critici din partea celorlalti spectatori.

Totusi, pentru un fan al echipei de baschet Milwaukee Buckss lucrurile nu au iesit asa cum isi dorea. Atunci cand chipul sau a aparut pe ecran, barbatul a fost cuprins de repulsie, avand in vedere ca langa el era asezata mama sa, care nu era atenta la camera, ci la telefonul mobil.

Fanul a inceput sa dea furios din maini, aratand sper ecran, citindu-i si pe buze cum spune: "Este mama mea". Dupa aceea, cu totii si-au dat seama ca nu putea sa o sarute pe acea femeie, fiindca era mama sa. Si femeia a fost oripilata cand a vazut ca trebuia sa isi sarute propriul fiu.

 

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO