Pisica acrobata care nu se lasa data jos de pe cablurile de electricitate. Cum au incercat pompierii sa o ajute

Ultima actualizare: 15-05-2016 02:18

O pisica viteaza, cu talente vadite de acrobatie, le-a facut viata grea pompierilor veniti sa o salveze de pe un stalp de electricitate dintr-un oras din Algeria. Pisica nu s-a lasat prinsa cu una cu doua si a mers pe firele electrice.

Pisica a stat cateva ore bune cocotata pe stalpul de electricitate. La un moment dat, probabil ca a inceput sa-i placa pentru ca atunci cand unul dintre pompieri a incercat s-o aduca pe pamant, pisica a luat-o cu incredere in directia opusa, pe firele de tensiune.

A urmat un numar de echilibristica intocmai ca la circ. Jos, cativa pompieri erau pregatiti s-o prinda pe mata acrobata intr-o patura. Dupa ceva timp, felina si-a pierdut echilibru si a ajuns sub sarma, in strigatele panicate ale "spectatorilor".

Si-a continuat aventura netulburata, cu echipa de interventie urmarindu-i fiecare pas si un alt pompier care incerca s-o ajute intinzandu-i un bat. Dupa alte cateva miscari demne de o gimnasta la paralele, pisica a cazut, iar patura i-a amortizat din fericire impactul. S-a ridicat si a fugit, ce-i drept cu o viata in minus.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO