O chelnerita din SUA a primit un bacsis de peste 1.000 de dolari, pentru o consumatie de 40. Insa a doua zi a avut o surpriza

Ultima actualizare: 20-06-2016 00:08

O chelnerita din Statele Unite a primit un bacsis neasteptat - peste o mie de dolari. Insa bucuria a durat putin. Dupa doar cateva ore, clientul generos s-a intors la restaurant si a spus ca a fost o greseala.

A cerut banii inapoi si a dat vina pe alcool.

Clientul, in culmea fericirii si ametit de aburii alcoolului, consumase trei pahare cu vin si o portie de mancare. La plecare, a achitat nota de plata, iar bacsisul a uimit-o pe chelnerita.

1.088 de dolari a lasat barbatul, desi comanda lui valorase doar 40 de dolari. Patronul restaurantului din Colorado le-a spus angajatilor sa lase banii in casa de marcat pentru cateva zile, gandindu-se ca s-a produs o eroare.

"Cel mai mult am primit 100 de dolari. Cand am vazut, am zis ca poate este vorba despre un milionar" - spune chelnerita.

Dar nu a fost asa. Dupa doar cateva ore, dimineata, barbatul s-a intors in local.

Angajatii i-au dat banii inapoi, iar clientul, initial peste masura de darnic, a tinut sa ofere totusi un bacsis. De aceasta data insa o suma mult mai rezonabila - 60 de dolari.

"Te simti ca atunci cand iti spune cineva ca tocmai ai castigat la loterie, dar e doar o farsa. Asta este..." - spune o angajata.

Clientul si-a cerut scuze pentru confuzia creata, iar angajatii restaurantului, mandri de cum au gestionat situatia, spera ca barbatul va reveni acolo.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO