Nunta de CRIZA. Cum aleg unii europeni sa-si petreaca "low-cost" cea mai frumoasa zi din viata lor

Dată publicare: 28-10-2012 09:03
Dată actualizare: 31-10-2012 07:07


nunta - 1

De la startul recesiunii, unii europeni au ales sa nu mai risipeasca bani nici in ceea ce ar trebui sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor.

In mod traditional, nuntile ar trebui sa fie alaturi de multi invitati, prieteni si familie, in locatii exotice, romantice si de neuitat, insa odata cu startul crizei, pragmatismul a devenit cuvantul de ordine si cand e vorba de una dintre zilele pe care fiecare om o va tine minte toata viata.

Astfel, in Grecia, una dintre cele mai afectate tari din Europa in urma recesiunii, sunt si oameni care uita de restaurant si mesele festive si petrec la nunta intr-o benzinarie.

O astfel de imagine a fost surprinsa de fotograful Nick Hannes, care, aflat in vizita in Patras, Grecia, a intalnit un grup de oameni extrem de veseli, ce petreceau intr-o benzinarie la o nunta.

Curios sa afle de ce tocmai intr-o benzinarie, grecii i-au marturisit: "Asa raspundem noi crizei", pentru ca apoi sa continue sa danseze si sa se bucure printre pompele de benzina. Fotograful a postat imaginile pe blogul sau.

Acest caz nu este insa unic si se intampla si in SUA, unde unele cupluri aleg sa-si spuna "Da" in cele mai neconventionale locuri cu putinta.

Huffington Post prezinta aici imagini de la cateva dintre nuntile ciudate ale americii, unde cupluri au ales sa-si lege destinele intr-un magazin de "un dolar" din Hollywood, unde fiecare produs costa 99 de centi, intr-o gogoserie din Portland, ce vine cu un altar pentru casatorii, la celebrul Taco Bell sau pe o plaja de nudisti. Mai multe imagini aici.

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: grecia, nunti,


VIDEO PROTVPLUS.RO