Ce probleme mai au romanii din Marea Britanie. Mesajul lui Doru, noul viral pe net: "Mi-a propus sa il bag in bagaj"

Ultima actualizare: 07-03-2015 06:54
marea britanie

Nu stim daca e real sau daca e doar o gluma facuta de un conational cu simtul umorului, insa acest mesaj s-a viralizat cu o viteza uluitoare pe site-urile de socializare si a facut o multime de oameni sa rada cu lacrimi.

Doru, romanul care traieste si munceste in Londra, are o problema cat se poate de serioasa si a cautat raspunsuri la ceilalti conationali care si-au facut un grup pe Facebook, Romani in Londra.

El spune ca un prieten i-a cerut un serviciu si vrea sa stie daca il poate indeplini fara sa aiba probleme cu autoritatile. Iata mesajul lui Doru:

Daca Doru exista cu adevarat, iar mesajul lui e adevarat, noi ii spunem sa nu se gandeasca sa faca una ca asta, pentru ca bagajul cu prietenul nu are cum sa treaca de scanerele serviciului de securitate de pe aeroport. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ceea ce ar vrea sa faca este ilegal...

Trecand peste aspectul legalitatii, trebuie sa recunoastem ca mesajul este amuzant, iar miile de oameni care l-au citit miercuri au reactionat pe masura.

Radu, un utilizator de Facebook, a comentat: "Ce vreau eu sa stiu e daca piticul are simtul umorului". Altcineva a scris: "Daca piticul e major (30 de ani), incalzit si presurizat, n-are nici pe dracu." De altfel, internetul este plin de mesajele celor care s-au distrat copios cand au vazut cu ce probleme se mai confrunta romanii din Marea Britanie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO