Logodnica refuza sa se mai marite cu el, dupa ce barbatul si-a schimbat numele. Ce scrie acum in buletinul lui

Ultima actualizare: 25-02-2016 07:00
Bacon Double Cheeseburger

Mare carnivor, Simon Smith si-a schimbat numele cu unul care sa-l reprezinte mai mult.

Acum, numele din buletin al barbatului de 33 de ani, din Marea Britanie, este Bacon Double Cheeseburger.

Anul trecut, 85.000 de persoane din regat si-au schimbat numele. Cele mai multe au motivat ca pur si simplu s-au plictisit de numele lor, relateaza Daily Mirror.

Bacon, care locuieste in Londra, a declarat: "De regula, numele nu te reprezinta, pentru ca altcineva ti-l da. Tocmai de aceea am vrut sa-l schimb si mi-am ales unul mai potrivit cu personalitatea mea. Bacon Double Cheeseburger este primul care mi-a venit in minte".

Dar, in timp ce el este foarte mandru de noul nume, logodnica lui, Isabella, 32 de ani, care a fost luata prin surprindere cu schimbarea, pur si simplu refuza sa devina "doamna Double Cheeseburger". Bacon este putin mahnit din aceasta cauza, dar spera ca pana la urma sa o convinga pe femeia iubita sa se marite cu el.

In Marea Britanie, si nu numai, este la moda sa iei numele unei vedete sau fotbalist celebru, dar, in ultimii ani s-a mers mai departe. Oamenii au optiuni de-a dreptul bizare cand vine vorba de nume. Astfel, pe lista cu cele mai neobisnuite nume se regasesc personaje de desene animate, mancaruri sau... "Happy Birthday".

Procedura de schimbare a numele este destul de simpla. Politia engleza accepta orice cerere, mai putin in cazul in care numele este imposibil de pronuntat, contine cifre sau simboluri, este vulgar sau ofensator, include titluri nobiliare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO