Judecatorul din SUA care a devenit o senzatie pe internet. Ce spune despre contul sau de Twitter

Dată publicare: 24-02-2015 08:13
Dată actualizare: 27-02-2015 07:02


Credeti ca un judecator de la Curtea Suprema e un personaj plictisitor, morocanos si demodat? Atunci trebuie sa faceti cunostinta cu un magistrat de la cea mai inalta instanta din Texas.

Vine dintr-un sat cu 30 de suflete, dar mai bine de 13.000 de oameni abia ii asteapta mesajele pe Twitter. Si nu se supara cand fac haz de papioanele lui colorate si sosetele cam tipatoare.

"Imi iau meseria in serios, nu pe mine...", spune Don Willett, judecator la Curtea Suprema Texas.

Personalitatea onorabilului magistrat se "dedubleaza" in spatiul virtual. El spune ca primul lucru care atrage la un mesaj pe Twitter este o fotografie, eventual un link, si, de ce nu, un desen animat.

Cei care il urmaresc pe Twitter se numara cu miile. Il bombardeaza cu mesaje si glume si se amuza copios pe seama sosetelor cam "tipatoare" pe care le poarta.

"Oamenii ii percep pe judecatori ca niste tipi insipizi, morocanosi, doar "creiere" separate de corp. Dar, va vine sa credeti sau nu, judecatorii sunt si ei oameni", spune magistratul. Care trebuie sa candideze si sa fie alesi.

"E o eroare din punct de vedere politic sa nu intri in contact cu oamenii prin media sociala", considera Willett.

Onorabilul judecator nu posteaza, insa, flecustete. Contul lui de Twitter e considerat drept unul dintre cele mai interesante din Texas. Nu gazduieste controverse politice sau opinii juridice. Prefera, de exemplu, sa dezbata probleme de scriere sau pronuntie.

Si ca o dovada ca nu e un personaj de nu-i poti ajunge cu prajina la nas, a postat o fotografie cu el cand trimitea mesaje pe Twitter.

"Sa fii numit cel mai haios judecator de pe Twitter e ca si cand ai fi cel mai inalt dintre piticiii din poveste; sau un fel de Kim Kardashian timida in fata camerei de filmat. Nu prea stiu ce inseamna... Dar e haios", a incheiat judecatorul.


VIDEO PROTVPLUS.RO