Cum reactioneaza romanii atunci cand li se spune ca Vladimir Putin va fi premier interimar. "Mi se pare normal"

Ultima actualizare: 28-06-2015 07:01
Vladimir Putin

Binecunoscut pentru interviurile pe care le realizeaza in satele Romaniei, Razvan Anghelescu i-a provocat saptamana aceasta pe oameni sa comenteze stirea ca Ponta va fi suplinit de Vladimir Putin.

Iar raspunsurile au fost pe masura. „S-ar putea sa fie bine”, cred multi dintre cei intrebati cum va fi in Romania sub guvernarea Putin. Oamenii au insa si revendicari: „Sa ne dea si noua munca, servicii”; „Sa faca mai bine decat a facut Ponta”; „Sa avem si noi servici, sa nu mai stam pe strada sa muncim pe la patron”.

Cei chestionati de Razvan Anghelescu nu par a avea idee ca de fapt interimar este Gabriel Oprea – sau ca Vladimir Putin nu are cum sa conduca Guvernul Romaniei. Mai mult, unii spun ca li se pare normala o asemenea nominalizare.

Exista insa si unii care nu sunt de acord ca interimatul in fruntea Guvernului sa fie asigurat de liderul de la Kremlin. „Nu mi se prea o numirea prea buna”, spune o doamna, care de altfel nici cu Victor Ponta nu prea este de acord. „Indiferent pe cine pune, nu se schimba nimic”, crede un pensionar. Iar un alt satean conchide: „Pe noi nu ne poate salva nimeni”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO