Cu un an in urma era supraponderala si nemultumita de corpul ei. Acum este cea mai competitiva culturista din India

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07
Ashwini Waskar

Ashwini Waskar nu este o femeie ca toate celelalte. La 32 de ani, a renuntat la rochia traditionala indiana si a sfidat toate prejudecatile culturale, dupa ce a decis ca vrea sa devina culturista.

Cu doar un an in urma, Ashwini avea multe kilograme in plus si era complet nemultumita de corpul ei. S-a hotarat sa slabeasca, asa ca a inceput sa-si lucreze muschii si sa adopte o dieta bogata in proteine.

Foarte repede, femeia a inceput sa aiba niste muschi impresionanti, motiv pentru care a decis ca vrea sa continue cu acest sport la modul profesionist.

Nu i-a fost usor si s-a lovit la orice pas cu prejudecatile celor din jur. Intr-o tara extrem de conservativa cu femeile cum este India, una din marile probleme ale familiei ei a fost... tinuta pe care trebuia sa o poarte in timpul competitiei. “Cand am auzit ca se poarta pantaloni scurti la competitii, am fost putin ingrijorat. Suntem o familie modesta”, a spus si fratele ei.

Tranzitia ei intr-o culturista a starnit controverse in tot orasul Mumbai, unde membrii comunitatii nu au privit cu ochi buni alegerea ei de a practica un sport “de barbati”. Ba chiar tanara nu a reusit nici sa-si gaseasca un sponsor care sa-i acopere costurile.

Cu toate acestea, ea a continuat si a ajuns sa fie admirata la competitiile de body-building chiar de barbati. “Sunt o indianca mandra de mine”, a spus ea.

Foto: Facebook

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO