A pregatit un an cererea in casatorie, dar i s-a facut rau exact inainte de a pune intrebarea. Ce a patit barbatul. VIDEO

Ultima actualizare: 08-03-2017 06:52
Darrell Hamilton Junior

Trebuia sa fie un moment magic deasupra norilor, dar n-a fost sa fie asa.. Totusi, este de neuitat, pentru ca lumea rade cu lacrimi cand aude povestea.

Darrell Hamilton Junior, care este jurnalist, a planuit mai bine de un an cererea in casatorie pentru iubita lui. Voia sa fie ceva cu adevarat memorabil. Si pana la urma chiar a fost, dar nu la modul asteptat de el, relateaza Metro.

Barbatul romantic a scris cu litere uriase in gradina varului sau: "Merry me?" (Te mariti cu mine?), apoi a luat-o pe Rheanna intr-o plimbare cu un avion inchiriat.

Urma sa scoata inelul din buzunar exact in momentul in care ar fi zburat deasupra gradinii. Totul a fost pregatit atent, insa un singur lucru a dat totul peste cap: lui Darrell i s-a facut rau de la zbor.

S-a simtit atat de rau incat a vrut sa grabeasca putin lucrurile si a scos inelul, in timp ce iubita lui entuziasmata facea poze. Pana s-a intors spre el si a vazut ce avea de gand sa faca, Darrell a cedat si a vomitat.

Femeia nu a mai apucat sa-si manifeste bucuria pentru ca a trebuit sa sa ocupe de iubitul ei. Evident, i-a raspuns cu "da", dar abia dupa ce el si-a revenit.

Darrell a postat online filmarea dupa cateva zile si dupa incurajarile prietenilor lui grozav de amuzati de toata intamplarea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO