A impins si a injurat un calator in metroul din Londra. Situatia incredibila in care cei doi s-au reintalnit, dupa cateva ore

Ultima actualizare: 23-02-2015 07:03
Matt Buckland

Matt Buckland, care lucreaza in departamentul de Resurse Umane al unei firme din Londra, a avut parte de o intamplare extrem de amuzant, pentru el cel putin.

Barbatul a povestit ca a fost impins si chiar injurat de un calator grabit, la metroul din Londra, in timpul orelor de varf de dimineata, potrivit Daily Mail.

Insa, Matt a simtit gustul dulce al razbunarii cateva ore mai tarziu, cand barbatul care l-a impins si injurat a venit la un interviu chiar cu el. Daca Matt a tinut minte figura barbatului, acesta din urma nu l-a recunoscut pe cel pe care, cu cateva ore mai devreme, il injurase.

Interviul era pentru un job de web developer, insa Matt a considerat ca barbatul, a carui identitate nu este cunoscuta, nu avea toate calificarile necesare.

Se pare ca, spre finalul interviului, si celalalt barbat si-a dat seama de situatia in care se afla. "La final am ras impreuna si ne-a trecut supararea", a spus Matt.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO