Star Magazine: Gemenii Angelinei Jolie sufera de sindromul Down

Ultima actualizare: 07-11-2012 16:31
Star Magazine

Acum aproape un an de zile publicatia “National Enquirer” scria ca gemenii cuplului Jolie&Pitt ar suferi de sindromul Down. Tabloidul “Star Magazine” vine acum cu aceeasi ipoteza, avand drept sursa declaratia unei foste dadace a copiilor.

Supozitia celor de la National Enquirer se baza pe spusele unor medici care au analizat fotografii cu micutii Vivienne Marcheline si Knox Leon. Potrivit acestora, fizionomia gemenilor este asemanatoare cu aceea a persoanelor bolnave, iar gesturile lor scot in evidenta caracteristici specifice sindromului Down.

Ipoteza celor de la Star Magazine se bazeaza pe declaratia unei foste dadace a micutilor, care ar fi marturisit pentru tabloid ca “gemenii se concentreaza greu si nu reusesc sa prinda in maini diverse lucruri".

Articolul celor de la Star a starnit controverse in randul celorlalte publicatii. Mai toate condamna felul in care tabloidul a abordat problema, mai ales ca este vorba despre un subiect extrem de delicat. In primul rand ca e vorba despre niste copii, dar este si o jignire adusa parintilor ai caror micuti sufera de acest sindrom.

Sindromul Down este o afectiune cauzata de prezenta unui cromozom 21 suplimentar, care duce la retard mintal.

Gemenii Angelinei Jolie sufera de sindromul Down?!?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO