Robert Pattinson provoaca isterie si cu noul sau film, Remember Me!

Ultima actualizare: 26-06-2012 04:01
Robert Pattinson

Aflat in New York, cu ocazia celui mai recent proiect al sau, Remember Me, Robert Pattinson nu a putut scapa de fanii care au luat cu asalt platourile de filmare, coplesindu-l pe actor cu bliturile aparatelor de fotografiat.

 

"Remember Me" prezinta o poveste de dragoste extrem de emotionanta, care, incepand cu 12 martie, va putea fi vizionata si de fanii lui Robert Pattinson din Romania, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni si Bacau), Scala si Odeon Cineplex (Cluj).

Desi in "Remember Me" Robert interpreteaza personajul unui tanar obisnuit, rolul sau nu a a fost deloc lipsit de provocari si asta pentru ca de-a lungul filmarilor sute de fani si paparazzi strigau si urmareau echipa de productie prin tot orasul.

Intrebat cum a reusit sa faca fata acestei situatii, Robert a spus: ,,In primele doua saptamani a fost groaznic, pentru ca am filmat in tot orasul, inclusiv in zone care sunt aglomerate la orice ora. Cred ca toata echipa a fost enervata de prezenta lor, eram mereu intrerupti de fani, asa ca inceputul a fost foarte dificil. Cu timpul, te obisnuiesti si incepi sa blochezi ce te deranjeaza.”

In "Remember Me", Robert revine pe marile ecrane intr-o superba poveste de dragoste, care ia nastere in momentul in care drumul lui Tyler (Robert Pattinson) se intersecteaza in cel mai neasteptat mod cu cel al lui Ally (Emilie de Ravin), femeia care avea sa-i schimbe viata pentru totdeauna.

Un tanar rebel in New York-ul zilelor noastre, Tyler este vizibil afectat de relatia tensionata pe care o are cu tatal sau, jucat de Pierce Brosnan, pe fondul disparitiei tragice si premature a mamei sale. In momentul in care o intalneste pe Ally, vechiul Tyler incepe sa dispara treptat, transformandu-se incetul cu incetul, simtindu-se deopotriva vindecat si inspirat de simpla ei prezenta.

Pentru prestatia din "Remember Me", Pattinson a fost felicitat de partenerul sau de filmare, Pierce Brosnan, care a declarat in mod repetat ca tanarul actor a facut un rol de exceptie, de care ar trebui sa fie foarte mandru.

"Remember Me" este o poveste reala si captivanta despre puterea dragostei si importanta pretuirii fiecarei clipe.

Din 12 martie, MediaPro Distribution prezinta "Remember Me" in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni si Bacau), Scala si Odeon Cineplex (Cluj).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO