Lista Angelinei Jolie: cu ce vrea sa ramana daca se desparte de Brad Pitt


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 06:41
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Angelina Jolie, Brad Pitt

Daca se va ajunge la despartire, in cel mai mediatizat cuplu al ultimilor ani vor fi probabil si ceva probleme legale. Legate de copii, bani si actiuni caritabile.

Deja tabloidele se arunca in afirmatii de genul "cea mai urata despartire din lume"! Nici nu s-a asezat bine zvonul ca Brad Pitt s-a saturat de Angelina Jolie, ca "Now", revista care a facut "dezvaluirile", iese la inaintare cu dorintele de adio ale actritei.

Lista Angelinei Jolie:

- Cei sase copii. Angie vrea sa obtina custodia deplina a acestora. Brad vrea sa imparta cutodia, macar in cazul copiilor lor naturali.

- Averea. Au impreuna cam 245 de milioane de dolari, iar actrita se pare ca spera la macar 25% din total. Cam putin totusi..

- Proprietatile. Cei doi au case in Los Angeles, sudul Frantei, New Orleans si Berlin, plus o colectie de opere de arta de peste 25 de milioane de dolari si una de mobila veche, in valoare de alte 7 milioane.

- Actiuni caritabile. Nu se stie ce se va intampla cu fundatia Jolie- Pitt, ale carei baze au fost puse in 2006 pentru a ajuta diverse cauze umanitare. In 2008, cuplul a donat prin intermediul ei aproape 7 milioane de dolari, dar despartirea ar putea sa duca la disparitia fundatiei.

Cu toate zvonurile de despartire, Angelina si Brad au reactionat prompt la aflarea stirii despre cutremurul din Haiti. "Suntem socati de vestile primite din Haiti. Vom colabora cu bunul nostru prieten Wyclef Jean pentru a sustine eforturile umanitare de pe insula si pentru a ajuta persoanele ranite, care au ramas fara adapost", spun cei doi intr-un comunicat.

Angelina si Brad au fost de multe ori in Haiti anii trecuti, cu ocazia actiunilor umanitare organizate de fundatia Yele Haiti, infiintata de Wyclef Jean.
 

Sursa: Now

VIDEO PROTVPLUS.RO