Lindsay Lohan, vizitata la inchisoare de fosta iubita!

Ultima actualizare: 29-06-2012 03:30
Lindsay Lohan si Samantha Ronson

Lindsay Lohan trece poate prin cea mai dificila incercare din viata ei. Desi a scapat doar cu o pedeapsa de doua saptamani de detentie, artistei trebuie sa-i fie destul de greu la puscarie.

Pe langa faptul ca sta inchisa intr-o celula, actrita se confrunta si cu o noua problema legata de bautura. De data asta insa este vorba de apa si nu de alcool. Se pare ca aceasta nu are de unde sa bea nici macar un pahar cu apa.

"Aprovizionarea cu apa a penitenciarului se face lunea, iar Lindsay Lohan a ajuns marti. Din acest motiv nu este suficienta apa si pentru ea", a precizat o sursa a inchisorii.

Asa ca actrita are doua optiuni: fie asteapta o saptamana pana la o noua comanda, fie isi face curaj si bea de la ghiuveta mizerabila din celula.

Important insa este faptul ca familia si, surpriza, fosta iubita Samantha Ronson ii sunt alaturi.

Nu trecusera nici 48 de ore de cand Lindsay fusese incarcerata, ca fosta partenera i-a si facut o vizita. Si probabil au avut multe de vorbit si clarificat din moment ce Sam a stat in incinta inchisorii in jur de o ora.

Sam n-a fost insa singura care a dorit sa-i fie aproape actritei, ci si mama, si sora mai mica au mers sa o vada si sa-i acorde suportul moral de care Lindsay are nevoie.

Lindsay Lohan sta doar 14 zile dupa gratii. Sunt aglomerate inchisorile

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO