Lindsay Lohan sta doar 14 zile dupa gratii. Sunt aglomerate inchisorile

Lindsay Lohan

O veste excelenta a primit marti Lindsay Lohan. Va sta dupa gratii doar doua saptamani, nu 90 de zile. Seriful din Los Angeles i-a redus pedeapsa, asa cum se procedeaza in cazul delictelor minore.

Insa acesta nu a fost singurul motiv. A contat si faptul ca penitenciarele californiene sunt extrem de aglomerate.

Marti, actrita Lindsay Lohan a fost incarcerata dupa ce a fost gasita vinovata de incalcarea regimului de eliberare conditionata, impus in 2007, pentru conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina.

Lindsay Lohan va iesi pe 2 august din inchisoarea din Lynwood, din sudul orasului Los Angeles, a declarat Steve Whitmore, purtatorul de cuvant al serifului. Actrita americana s-a dovedit "foarte cooperanta" in momentul arestului.

Va sta intr-o celula de noua metri patrati

Lindsay Lohan a fost "cazata" intr-o celula de noua metri patrati, vecina cu cea in care Paris Hilton a petrecut 23 de zile in 2007, tot pentru conducerea automobilului in stare de ebrietate. Se afla intr-o zona speciala a inchisorii, rezervata celebritatilor. Inainte de a merge la inchisoare, Lindsay Lohan s-a prezentat la un tribunalul din Beverly Hills, pentru a se preda autoritatilor, in fata unui impresionant dispozitiv mediatic si a catorva admiratori.

Citește și
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan, topless, cu o chitara chiar inainte de inchisoare! VIDEO
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Actrita a coborat dintr-o camioneta neagra si a disparut in tribunal fara a face vreo declaratie. Judecatoarea Marsha Revel a confirmat sentinta de 90 de zile de inchisoare pentru violarea termenilor acordului de eliberare conditionata incheiat cu autoritatile in 2007, dupa ce a fost descoperita conducand automobilul in stare de ebrietate.

Dupa puscarie va sta trei luni la dezalcolizare

Judecatoarea a reamintit faptul ca actrita va trebui, dupa ce va iesi din inchisoare, intr-un interval de cel mult 24 de ore dupa eliberare, sa se inscrie intr-un program de 90 de zile, conceput pentru constientizarea pericolelor generate de consumul de alcool. La iesirea din tribunal, procurorul-adjunct a declarat ca pedeapsa de 90 de zile de inchisoare a fost "potrivita in acest caz", dar a criticat "acoperirea mediatica exagerata" a subiectului.

A mai fost in inchisoare

Lindsay Lohan a mai petrecut 84 de minute in inchisoare, in 2007, ca parte a pedepsei primite si apoi a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare. In octombrie 2009, regimul de eliberare conditionata i-a fost extins cu un an, dupa ce actrita a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foarte creative" pentru a lipsi de la cateva sedinte din programul de dezalcoolizare.

Lindsay Lohan, vedeta de la 11 ani

Lindsay Lohan a devenit cunoscuta la varsta de 11 ani, cand a jucat in filmul "Capcana pentru parinti", si a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood. Cariera ei a atins un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

Dar la varsta de 20 de ani, Lohan mergea deja la intalnirile Alcoolicilor Anonimi, iar stilul ei de viata petrecaret era descris pe larg de site-urile de stiri mondene. Cel mai recent proiect cinematografic al sau este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit sa fie realizat in aceasta vara.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Lindsay Lohan, dupa gratii!Actrita a fost
Lindsay Lohan, dupa gratii!Actrita a fost "cazata" intr-o inchisoare din LA

Actrita Lindsay Lohan isi va petrece urmatoarele 90 de zile la Lynwood Correctional Facility din Los Angeles. Inainte sa ajunga in celula a trecut si pe la tribunal, unde, pentru putin timp, a fost tinuta in catuse.

Lindsay Lohan, topless, cu o chitara chiar inainte de inchisoare! VIDEO
Lindsay Lohan, topless, cu o chitara chiar inainte de inchisoare! VIDEO

Provocatoare si inca in libertate! Cine? Nimeni alta decat Lindsay Lohan care nu se dezice de imaginea de diva sexy. A pozat topless lasand o amintire fanilor inainte de cele trei luni de inchisoare.

O noua veste proasta pentru Lohan: rezultatul testului antidoping, pozitiv
O noua veste proasta pentru Lohan: rezultatul testului antidoping, pozitiv

Testul antidoping la care Lindsay Lohan a fost supusa a iesit pozitiv. Se pare insa ca actrita a consumat numai medicamente prescrise legal de medic si ca nu ar fi incalcat deciziile judecatoresti.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.