De la arte martiale la muzica: Wesley Snipes va juca rolul lui James Brown

Ultima actualizare: 20-10-2012 12:26
Wesley Snipes

Celebrul actor Wesley Snipes il va interpreta pe marele ecran pe James Brown, intr-un film despre viata si cariera renumitului cantaret de muzica soul. Presa americana afirma ca Snipes a primit deja acceptul fiicei cantaretului de a juca acest rol.

Intr-un interviu recent acordat revistei FHM, actorul american a declarat: "Inca se lucreaza la acest proiect, suntem in etapa de obtinere a fondurilor. M-am intalnit cu fiicele lui si am primit acceptul lor. Cred ca voi avea nevoie de un an pentru a filma acest lungmetraj. Chiar inainte ca lumea sa se sfarseasca, in 2012, eu vi-l voi reda pe James Brown".

Cu aceasta ocazie, Wesley Snipes a declarat ca tineretea lui a fost puternic influentata de muzica.

"In tinerete, mi-am inceput cariera ca dansator si cantaret, iar cele mai influente persoane din viata mea au fost Michael Jackson si James Brown. In fiecare zi, in casa mea se ascultau cantecele lui Michael Jackson si James Brown. Iar acum, alaturi de copiii mei, in fiecare zi ascultam putin James Brown si putin Michael Jackson", a adaugat actorul american.

Ultimul film in care a jucat Wesley Snipes se numeste "Brooklyn's Finest", regizat de Antoine Fuqua, si a avut premiera, in SUA, la inceputul lunii martie 2010.

Cele mai cunoscute filme ale lui sunt cele din seria "Blade", dar si "Rasarit de soare", alaturi de Sean Connery, "Demolatorul", alaturi de Sylvester Stallone, si "Un admirator fanatic", alaturi de Robert De Niro.

James Brown, printre ale carui hituri se numara "Living in America", "Papa's Got a Brand New Bag" si "I Got You (I Feel Good)", a murit de Craciun, in 2006, in Atlanta, la varsta de 73 de ani. El a avut o insuficienta cardiaca, provocata de o pneumonie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO