Brad Pitt, intalniri secrete cu fosta sotie!

07-10-2009 00:00


Brad Pitt

Din cand in cand, Brad Pitt pare sa apeleze la sfaturile fostei sotii atunci cand vine vorba despre relatia lui cu Angelina Jolie.

Actorul s-a intalnit in secret cu Jennifer in timpul unei vizite la New York, aceasta fiind cea de-a doua intalnire dintre cei doi anul acesta.

Revederea a avut loc la sfarsitul lunii septembrie, in camera actorului din Hotelul Essex House, de langa Central Park.

Potrivit presei, Brad Pitt i s-a plans actritei, de care a divortat in 2005, de relatia sa cu Angelia Jolie, relatie care pare sa treaca printr-un moment extrem de dificil.

Initial, Jennifer ar fi refuzat sa se intalneasca cu el, insa a cedat in cele din urma la insistentele mamei acestuia, cu care are inca o relatie stransa de prietenie. Mama actorului a rugat-o sa se intalneasca cu Brad pentru a-i da anumite sfaturi, in conditiile in care Pitt trece printr-o perioada mai grea.

"Ea a ajuns in camera de hotel la cateva ore dupa ce au vorbit la telefon. Brad s-a plans despre problemele sentimentale pe care le are, ceea ce nu este tocmai corect, avand in vedere istoria lor", a declarat o sursa.

"Ea i-a spus imediat ca nu vrea sa joace niciun rol in despartirea sa de Angelina si ca este un egoist. Ar trebui sa-si rezolve singur problemele si sa nu mai apeleze la ea", a adaugat sursa.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO