Botezatu: Monica Columbeanu a fost indragostita de Voicu. Este o ipocrita

Ultima actualizare: 31-07-2012 15:40
Monica Columbeanu

Invitat la emisiunea "Happy Hour", Catalin Botezatu a declarat ca Monica Columbeanu a fost indragostita de fostul ei sofer. Designerul crede ca dragostea a fost de ambele parti, dar cu mici diferente.


In timp ce Monica suspina dupa frumusetea lui Voicu, acesta din urma facuse o pasiune pentru lumea buna in care se invartea sefa lui.

"Categoric Monica a fost indragostita de Voicu. Este firesc ca o fata frumoasa sa se indragosteasca de un barbat frumos si invers. Si daca a fost o secunda, o zi, tot a fost. Si ar fi ipocrita sa spuna ca nu e asa. Nu poti sa stai langa un barbat asa frumos si sa nu se intample ceva, macar o atingere. Este imposibil", a declarat Botezatu la Happy Hour.

"Si el a fost indragostit de masinile, de lumea ei colorata. E o alta dragoste, dar tot dragoste e", a adaugat designerul.

Bote a mai spus la Happy Hour ca, din punctul lui de vedere, Monica este o ipocrita si nu intelege cum o femeie cu atatia bani, ce-i drept ai sotului, este dispusa la orice pentru putina publicitate.

Vezi ce dezvaluiri a mai facut  Botezatu despre Monica Columbeanu!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO