Angelina Jolie s-a iubit si cu Mick Jagger!

Ultima actualizare: 19-08-2012 00:46
Angelina Jolie

Angelina Jolie prefera barbatii insurati! Inainte sa-l desparta pe Brad Pitt de sotie, actrita s-ar fi iubit cu un alt domn insurat. Este vorba despre solistul trupei The Rolling Stones, care la vremea respectiva era casatorit cu modelul Jerry Hall.

 

Informatia a aparut in cea mai recenta carte lansata de biografa americana Jenny Paul.

In lucrarea intitulata "Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story" scriitoarea a scris ca  Angelina Jolie si rockerul Mick Jagger au avut o prima aventura in 1997, dupa ce Angy a aparut in videoclipul trupei The Rolling Stones, intitulat "Anybody Seen My Baby". In acea perioada, Jagger inca era casatorit cu modelul Jerry Hall.

Potrivit aceleiasi carti, cei doi si-ar fi reluat relatia amoroasa sase ani mai tarziu, in 2003, in timp ce Jagger avea o relatie cu designerul L'Wren Scott, iar Jolie era casatorita cu actorul britanic Jonny Lee Miller.

Acum insa, actrita tulbura apele si in cuplul Johnny Depp&Vanessa Paradis. Aceasta din urma i-ar fi ordonat lui  Depp sa renunte la filmul "The Tourist", in care joaca alaturi de Angelina Jolie, dupa ce a aflat ca cei doi urmeaza sa filmeze o scena fierbinte de sex la dus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO