Angelina Jolie ar putea sa o interpreteze pe Marilyn Monroe


Ultimul update: Duminica 17 Iunie 2012 12:20
Data publicarii: Miercuri 18 August 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Angelina Jolie

Actrita americana Angelina Jolie ar putea sa o interpreteze pe Marilyn Monroe, intr-o adaptare cinematografica a romanului "The Life And Opinions Of Maf The Dog And Of His Friend Marilyn Monroe", scris de Andrew O'Hagan.

Aceasta informatie a fost dezvaluita, luni, de scriitorul scotian Andrew O'Hagan, prezent la Targul de Carte de la Edinburgh. Cu aceasta ocazie, scriitorul scotian a declarat ca actorul George Clooney ar putea sa il interpreteze pe Frank Sinatra, un bun prieten al actritei Marilyn Monroe, adaugand ca filmarile vor debuta in curand.

Desi numele actritelor Scarlett Johansson si Christina Hendricks au fost amintite recent in presa americana, se pare ca cea care o va personifica pe marele ecran pe celebra Marilyn Monroe va fi insa nu mai putin celebra Angelina Jolie.

Romanul lui Andrew O'Hagan prezinta diverse intamplari petrecute in ultimii doi ani din viata lui Marilyn Monroe, decedata in 1962, relatate din perspectiva cainelui Maf, un terrier maltez pe care Frank Sinatra i l-a oferit actritei americane in 1960.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO