Angelina Jolie a pus ochii pe Johnny Depp?!

Ultima actualizare: 27-10-2012 03:35
Angelina Jolie

A plans pe umarul lui Wyclef Jean, dar nu s-a multumit doar cu atat! Angelina Jolie a vrut mai mult si uite asa si-a indreptat privirile spre Johnny Depp!

Nici ca putea sa aleaga mai bine! Ce mai conteaza ca actorul are o relatie de 12 ani cu Vanessa Paradis! Si Brad Pitt a fost insurat, si asta n-a fost o problema!

Aflati la Los Angeles pentru filmarile la pelicula “The Tourist”, Angelina Jolie si Johnny Depp au fost surprinsi singurei destul de des! Cei doi si-au petrecut mai toate serile libere impreuna, timp in care Angelina i-ar fi povestit actorului despre problemele pe care le are cu Brad Pitt!

Mai mult decat atat! Potrivit unor surse, Jolie l-ar fi bombardat pe Depp cu mail-uri si telefoane in care ii vorbea despre viata ei amoroasa.

Chiar daca Angelina si Pitt s-au afisat impreuna la ceremonia premiilor decernate de Asociatia regizorilor de film americani, ceva adevar exista in barfele aparute despre o posibila despartire. Potrivit Glamour Magazine, cei doi ar urma sa anunte ca s-au despartit.

Angelina Jolie si-a gasit consolarea pe umarul unui barbat

Johnny Depp e cel mai sexy, dar si cel mai stilat barbat!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO