VOCEA ROMANIEI, sezonul 5, schimba regulile. Ce se intampla daca niciun antrenor nu apasa butonul pentru un concurent

Ultima actualizare: 10-09-2015 01:01

In noul sezon "Vocea Romaniei", Tudor Chirila, Loredana, Smiley, si Marius Moga s-au transformat in super eroi.

Deghizati in personaje celebre, cei patru antrenori sunt gata sa-si foloseasca puterile ca sa puna mana pe cel mai ravnit trofeu. Iar pentru asta, si-au ales in echipele lor cele mai bune voci. Startul competitiei se da pe 18 septembrie, la ProTV.

Loredana, Tudor Chirila, Smiley si Marius Moga se pregatesc sa duca cea mai importanta batalie, pentru ca vor sa castige Vocea Romaniei. Asa ca vor lupta cu toate armele.

Marius Moga: "Suntem intr-un film cu James Bond si Cat Woman, Batman a ridicat vitrina si-l asteptam pe Spiderman sa coboare din tavan. Suntem intr-un film de actiune, cu toate ca trofeul e al unui concurent mai degraba decat al antrenorilor, e o lupta de orgolii la Vocea Romaniei."

Smiley: "Filmam promo-ul pentru sezonul 5 de la Vocea Romaniei. E un film de actiune in care eu dorm. Atat. Eu dorm langa trofeu, ca sa fiu sigur ca nu-l sparleste nimeni."

Al cincilea sezon din "Vocea Romaniei" vine cu reguli noi. La auditiile pe nevazute, daca nici un antrenor nu va apasa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai intoarce la finalul piesei. Iar in semifinale, antrenorii se pot provoca reciproc. Fiecare poate alege un concurent dintr-o alta echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa.

Astfel, pentru prima data in istoria Vocea Romaniei, este posibil ca nu toti antrenorii sa aiba un concurent din echipa lor in finala.

Loredana: "Astept de la concurenti sa fie deschisi, sa absoarba cat mai multa informatie, sa-si puna sufletul pe tava, sa-si dea seama de miza extrem de importanta care este in aceasta competitie"

Tudor Chirila: "Nu stiu daca o sa castig iar...nici anul trecut nu credeam si uite ca s-a intamplat."

Gardianul trofeului este, ca in fiecare an, Pavel Bartos, care ne asigura ca lupta va fi una cinstita.

Pavel Bartos: "Pazesc acest trofeu. Vreau sa ajunga pe mainile cui trebuie."

Confruntarea e mai dura ca oricand. Vocea Romaniei e din 18 septembrie, la ProTV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO