VOCEA ROMANIEI, marea finala. Tibi vs Aliona vs Maria vs Andra. Invitati speciali: David Bisbal si Inna

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

VOCEA ROMANIEI. Vineri seara aflam cine va merge acasa cu trofeul de la "Vocea Romaniei" si cu premiul de 100.000 de euro. Pe scena vor urca David Bisbal, Inna, castigatorul de anul trecut, Mihai Chitu, si alti invitati surpriza.

VOCEA ROMANIEI. Cunoscutul interpret al pieselor "Buleria" si "Corazon latino", canta vineri in finala. Cu peste 5 milioane de discuri vandute, David Bisbal este unul dintre cei mai vestiti cantareti hispanici. La randul lui, este antrenor la ''Vocea Spaniei''.

VOCEA ROMANIEI. De la Mangalia si pana la New York, Inna a fost regina radiourilor. A avut colaborari de succes cu Pittbull si J. Balvin si este vazuta drept cea mai buna artista a Europei de Est.

VOCEA ROMANIEI. "Ma bucur sa fiu iar la Vocea Romaniei. Este special, sunt doar voci", a spus Inna.

VOCEA ROMANIEI. Din finala nu putea sa lipseasca Mihai Chitu, castigatorul trofeului de anul trecut. Si-a implinit visul de a avea un album al sau: "E foarte palcut sa vii aici, dupa ce ai iesit invingator. Am emotii".

VOCEA ROMANIEI. In concurs vor fi si patru invitati surpriza, care vor canta alaturi de finalistii Maria Hojda, Anda Dimitriu, Aliona Munteanu si Tiberiu Albu.

VOCEA ROMANIEI. Publicul va decide castigatorul. Puteti sa va votati favoritul printr-un SMS la numarul 1276.

VOCEA ROMANIEI. Vineri seara vom afla cine este "Vocea Romaniei", una dintre aceste voci exceptionale: Aliona Munteanu, Anda Dimitriu, Maria Hojda sau Tiberiu Albu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO